< Böngészés > Főoldal / Kultúra / Blog article: Csobot, Gáspár, Wolf, Tóth – megvan a Sztárban sztár nyertes fedezetsora

| Mobile | RSS

Csobot, Gáspár, Wolf, Tóth – megvan a Sztárban sztár nyertes fedezetsora

2015. október 5. | hozzászólás | Kultúra

Csobot, Gáspár, Wolf, Tóth – megvan a Sztárban sztár nyertes fedezetsora

12034175_1046956032004288_3423528415889173142_o.jpg

Ahol az első adás döcögött, ott erősített a legjobban a másodikra a Sztárban sztár: a produkciókban és az énekesek lelkesedésében, bár mellélövés volt megint, Csonka András drag queen showját soha nem akarom többé látni lelki szemeim előtt, és Peter Sramek vörösre mázolt arcát is szeretném elfelejteni, de szerintem Delhusa is, aki legjobb tudomásom szerint soha nem volt indián, mármint amerikai őslakos. Tóth Gabi, Gáspár Laci, Wolf Kati és főleg Csobot Adél viszont nagyon jó volt.

Egy olyan műsorban, amiben az átlényegülés a kulcsszó, nagyon meg lehet csúszni azon, ha az énekes átlép azon a paraszthajszálon, ami a paródiától elválasztja ezt a beöltözéses mókát, és már nem vicces és laza, hanem nevetséges és erőltetett lesz a dolog, vagy simán csak ízléstelen. Ilyenből szerencsére nem volt sok tegnap este, de Csonka András Amanda Learje vagy Varga Győző Takáts Tamása paródia volt, de annak sem igazán jó. Erről nem feltétlenül csak ők tehetnek, mert ugyan mi az istent lehet kezdeni egy Havas szerint világbajnok seggű, de Lemmy-mélységű hangon éneklő diszkókirálynővel? Csonka kapott egy szőke parókát, és különösebb meggyőződés nélkül eltolta a nótát, de rajta is látszott, hogy ezt most nagyon nem élvezi. Varga Győző már második hete képtelen kilépni a Mirigy-jelmezből, túltolta Takáts Tamás mozdulatait, a hangja pedig nem csak egyszer csúszkált, a herfliszólóért viszont jár a pluszpont.

Az este legrosszabb teljesítményét Bebe nyújtotta Tom Jones szerepében, akit a sminkesek most elég Rémusz bácsisra hoztak ki, de ezt simán lehetett volna ellensúlyozni egy jobb hanggal, lelkesebb előadással vagy egy kis alázattal, de mindegy már, mert kiesett a pali, két betli egymás után sok volt a nézőknek is. Dettó nem volt túl életerős a kis híján elhulló Baby Gabi, pontatlan volt és élettelen Fatimaként, a hangszíne sem stimmelt, és a koreográfia sem segítette, jövő héten nagyon oda kell tennie magát ha nem akar kiesni.

Nekem közepes volt csak a Nyári-lányok duettje, bár a sminkmesteri munka már náluk is nagyszerű volt, és Rácz Gergő sem győzött meg arról, hogy annyira sokoldalú lenne, viszont amit a produkciója alatt a stáb hozzátett az illúzióhoz, az nem semmi volt, tulajdonképpen lemásolták azt a klipet 3 perc alatt, amit Bigáék egy napon át vettek fel. A sminkeseket dicséri Csobot Adél feje is, ami ugyan inkább volt Angela Merkel, mint Aradszky László (nem Bereczkitől nyúltam a poént, amint bejött a csaj, egyből ez ugrott be), de pont ebben a számban lehetett látni, mitől szórakoztató és jó műsor ez: a csaj annyira jól átlényegült, hogy eszem ágában sem volt megkérdőjelezni, hogy ő ott és akkor éppen Aradszky és nem az X-Faktort kis híján megnyerő énekesnő.

Hasonlóan jó volt Wolf Kati Varga Viktorként, a mozdulatokkal, a színpadi produkcióval és persze a hangjával (ami sokkal jobb, mint az eredeti) nagyszerűen leutánozta a palit, és ugyan az lehet, hogy nőből sokkal nehezebb pasit csinálni, mint fordítva (ezt Liptai mondta, nem én), de ezt is el lehetett volna vinni valami ízléstelen irányba, de szerencsére nem így történt. Tóth Gabit zavarba ejtően Britney-hűre sminkelték, és ugyan én az egész Toxic alatt attól tartottam, hogy valamelyik melle ki fog esni a felsőből, de sem ez, sem a lábsérülése nem zavarta az előadásban, amiben pont annyira benne volt Tóth Gabi maga, mint az, akit utánzott.

1_3.gif 2_3.gif
3_1.gif 4_1.gif

Az első adás után megint az a Gáspár Laci vitte a prímet a Michael Jackson-parafrázissal, akiről én soha a büdös életbe’ nem feltételeztem volna, hogy ennyire laza és felszabadult tud lenni, úgy meg pláne nem, hogy most egy 50 kilós nyikhajt kellett megszemélyesítenie 100 kilósan, ami eleve kurva nehéz dolog, és simán elsülhetett volna ellentétes előjellel is. Gáspár viszont pont annyit táncolt és énekelt, ami az illúzióhoz elég volt. Nekem megint bejött, lehet ütni két kézzel a kommentekben, leszarom.

12068994_1046965885336636_8065195824693131831_o.jpg

12087736_1047009225332302_4188836817949134205_o.jpg

A zsűriből viszont továbbra is hiányzik Hajós, szombaton csak azért néztem meg a Gyertek át szombat este! című műsort, hogy rajta röhögjek, és sajnálkozzak, hogy helyette a nem egyszer otromba Havas ül a műsorban, aki semmi érdekeset nem volt képes hozzátenni a bulihoz, sőt, vagy kétszer meg is ölte a beszólásaival, akkor például, amikor csökkent szellemi képességűnek nevezte azt az egykori osztálytársát, aki Aradszkyt hallgatott. A többiek pont olyanok voltak, mint szoktak lenni, csak éppen ez a rutinból lehozott poénkodás nekem nem elég, mert tudom, milyen is lehetne a zsűriértékelés, ha Hajós a motorja. És jövő héten sem lesz Motörhead, meh.

forrás: index.hu

Leave a Reply 574 megnézve, 1 alkalommal mai nap |