< Böngészés > Főoldal / Katasztófavédelem / Blog article: Sajtóhír/ Szeged Katasztrófavédelem

| Mobile | RSS

Sajtóhír/ Szeged Katasztrófavédelem

2015. október 7. | hozzászólás | Katasztófavédelem

Sajtóhír


Baleset a 47-es úton, tűz egy szegedi panelházban

Az elmúlt huszonnégy óra tűzoltói beavatkozásai.

Árokba hajtott egy személyautó a 47-es út 187-es kilométerszelvényében kedden reggel. A baleset a Kútvölgyi elágazásnál történt, fél kilenc körül. Az esethez a hódmezővásárhelyi hivatásos tűzoltók érkeztek. A felderítés után azonnal megkezdték a mentést. A Lada típusú személyautóból két sérültet szabadítottak ki a tűzoltók, őket átadták a mentőszolgálat munkatársainak, majd áramtalanították a járművet.

Műszaki hiba miatt mozgásképtelenné vált egy menetrend szerinti autóbusz Makó belterületén. A jármű fennakadásokat okozott a belvárosban, ezért a műveletirányítási központ a makói hivatásos egységet riasztotta a helyszínre. A tűzoltók drótkötél segítségével vontatták el az autóbuszt, ennek köszönhetően a forgalom zavartalanul haladhatott tovább.

Egy tűzhelyen felejtett étel gyulladt ki kedden délután egy órakor Szegeden. A tűz egy József Attila sugárúti, második emeleti lakásban keletkezett. A lángok a konyha berendezési tárgyaira is átterjedtek. A szegedi hivatásos tűzoltók három egysége érkezett a helyszínre. A tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat, amelyek nem veszélyeztették sem a lakás többi helyiségét, sem pedig a szomszédos lakásokat. A tűzesetben senki sem sérült meg.

Üdvözlettel:

Molnár Krisztina

tűzoltó főhadnagy

Leave a Reply 3947 megnézve, 2 alkalommal mai nap |