< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Lázár hazudik?

| Mobile | RSS

Lázár hazudik?

2015. október 22. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Lázár hazudik?

És ki mondja, hogy csak ő? A Hír Tv felelős szerkesztője azon bukott ki, hogy a Miniszterelnökséget vezető miniszter a szokásos sajtóbeszélgetésén azt a kijelentést engedte meg magának, hogy a tévéjük szerkesztősége bojkottálja a kormánypárti politikusokat, mert a Simicska érdekeltségi körébe tartozó média és a Jobbik között „szerelem bimbódzik”. Erre a felelős szerkesztő közösségi oldalára nagy betűkkel kiírta, hogy Lázár nem csak cinikus, hazudik is.

A korábban elkényeztetett, kormányhoz közel álló orgánumok talán kissé nehezen barátkoznak az új helyzettel, amikor azzal kell szembesülniük, hogy a hivatalok páriának tekintik őket, és ezerrel hárítanak minden közeledési kísérletet, elreteszelnek minden információs forrást. Elhihetik nekünk, „régi kitaszítottaknak”, hogy ezt az állapotot is meg lehet szokni és így is lehet dolgozni.

Ami pedig azt illeti, hogy Lázár Jánossal megesik-e, hogy hazudik? Bizonyára igen. Mint ahogyan éppen a napokban született egy bírósági ítélet arról, hogy Hoppál (nemzeténekeltető) Péter, egykor szóvivői minőségében hazudott. És ha jobban megvakargatjuk, kiderül, hogy hazudott, hazudik a „nyugdíjainkat megvédő” Selmeczi Gabriella, a kormánypárt valamennyi korábbi és későbbi szóvivője, beleértve a Dzudzsák-frizurást és a most kinevezett propaganda minisztert is. Hazudik, ha megszorongatják L. Simon államtitkár, Kósa frakcióvezető, Tállai fő-adószedő, és valamennyi rendű-rangú fideszes politikus.

Ahogyan a főnökük tanítja: a politikai korrektség kora lejárt. Akkor miért ne szabadna hazudni? Akár a főminiszternek is.

szerző:Somfai Péter

forrás:népszava online.hu

Leave a Reply 206 megnézve, 1 alkalommal mai nap |