< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Keményen nekiment a magyar kormánynak Colleen Bell))) Gouvernement hongrois durement touchée Colleen de Bell

| Mobile | RSS

Keményen nekiment a magyar kormánynak Colleen Bell))) Gouvernement hongrois durement touchée Colleen de Bell

2015. október 29. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Keményen nekiment a magyar kormánynak Colleen Bell

Az Alkotmánybíróságnak elveszett a függetlensége, a kormány a médiapiacon is beavatkozik és a menekültválsággal kapcsolatban a gyűlölet semmire sem megoldás – mondta Colleen Bell, az USA budapesti nagykövete a Corvinus Egyetemen tartott előadásában.

Nagyobb nyilvánosságot kell kapnia a paksi bővítéssel kapcsolatos beruházásnak Magyarországon – közölte Colleen Bell, aki az amerikai-magyar kapcsolatokról beszélt előadásában. A nagykövet azt mondta, a befektetőknek Magyarországon is átláthatóságra és megbízhatóságra van szükségük, de ezen a területen van itthon mit javítani. Szerinte a korrupció súlyos aggodalomra ad okot és aláássa a nemzetbiztonságot is.

Az Alkotmánybírósággal kapcsolatban úgy fogalmazott: elveszett a függetlensége, szerinte az állami támogatásokkal és közvetett módszerekkel a kormány a médiapiacon is beavatkozik.

A menekültválsággal kapcsolatban közölte, Magyarország nehéz választás elé került, de szerinte a rasszizmus félelemkeltés és a gyűlölet semmire sem megoldás. “Magyarország ennél sokkal jobb!” – tette hozzá. Humánus migrációpolitikát kért az országtól.

A székesfehérvári szoborügyről azt mondta, örül, hogy a háborús bűntett vádja alól nemrégiben rehabilitált egykori történész-politikus Hóman Bálintnak nem lesz ott szobra.

forrás:propeller.hu

Gouvernement hongrois durement touchée Colleen de Bell

La Cour constitutionnelle a perdu son indépendance, le gouvernement intervient dans le cadre de la crise des réfugiés et la haine solution de rien pour le marché des médias – a déclaré Colleen Bell, l’ambassadeur américain a tenu une conférence à l’Université Corvinus de Budapest.

Plus de publicité devrait être accordée pour les investissements dans l’expansion de Paks en Hongrie – a déclaré Colleen Bell, qui a parlé avec sa présentation des relations américano-hongrois. L’ambassadeur a déclaré que les investisseurs en Hongrie transparence et la fiabilité dont ils ont besoin, mais dans ce domaine il ya place à l’amélioration à la maison. Selon lui, la corruption est un grave sujet de préoccupation et sape la sécurité nationale.

En ce qui concerne la Cour constitutionnelle avait ceci à dire: a perdu son indépendance, à son avis, les aides d’État et des méthodes indirectes, le gouvernement intervient dans le marché des médias.

Il a dit au sujet de la crise des réfugiés, la Hongrie a été un choix difficile, mais il pense que la peur et la haine du racisme solution de rien. “La Hongrie est beaucoup mieux!” – Il a ajouté. Politique de migration humaine pour le pays.

La statue de cas Székesfehérvár, a dit qu’il était heureux que les accusations de crimes de guerre de la réhabilités récemment un ancien historien et homme politique Homan Balint il n’y aura pas une statue.

Source: propeller.hu

Leave a Reply 192 megnézve, 1 alkalommal mai nap |