< Böngészés > Főoldal / Sport / Blog article: Labdarúgás-NBI Labdarúgó NB I – Egy pontot vitt el Debrecenből a Honvéd

| Mobile | RSS

Labdarúgás-NBI Labdarúgó NB I – Egy pontot vitt el Debrecenből a Honvéd

2015. október 31. | hozzászólás | Sport

Labdarúgás-NBI
Labdarúgó NB I – Egy pontot vitt el Debrecenből a Honvéd

Gól nélküli döntetlennel zárult a Budapest Honvéd debreceni vendégjátéka szombaton a labdarúgó OTP Bank Liga 14. fordulójában.

A kispestiek három vereséget követően szereztek ismét pontot, ugyanakkor négy meccse így is nyeretlenek, míg a hajdúságiak immár hét találkozó óta nem találtak legyőzőre, de legutóbbi öt összecsapásukból csak egyszer győztek, a többi döntetlen lett.

OTP Bank Liga, 14. forduló:
DVSC-TEVA – Budapest Honvéd 0-0
——————————–
Debrecen, 3200 néző, v: Németh Á.
sárga lap: Korhut (3.), illetve Szilágyi (11.), Lovric (31.), Nagy G. (45.)

DVSC-TEVA:
———-
Radosevic – Mészáros (Jovanovic, a szünetben), Máté P., Brkovic, Korhut – Kulcsár T., Zsidai (Szakály P., a szünetben), Varga J., Tisza – Balogh N., Sidibe (Castillion, 70.)

Budapest Honvéd:
—————-
Kemenes – Botka, Bobál D., Lovric, Szilágyi – Nagy G. (Csábi, a szünetben), Gazdag, Hidi, Kamber, Holender (Vernes, 71.) – Youla (Prosser, 77.)

Az első félidőben a hazai együttes irányított, mezőnyfölényben futballozott, de a helyzeteit nem sikerült gólra váltania. A Honvéd a védekezésre ügyelt, s az ellentámadásokból próbált építkezni, szintén nem sok sikerrel.
Fordulás után sem változott a mérkőzés összképe: a Debrecen becsülettel próbálkozott, ám játékosai rendre pontatlanok voltak úgy a lövéseknél, mint a passzoknál, míg a vendégek a kontraakciók alkalmával veszélyeztettek, de csak elvétve.

MTI

Leave a Reply 745 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: