< Böngészés > Főoldal / Tudomány/gazdaság / Blog article: Fidesz: Egyre erősebb a bizalom Magyarország iránt

| Mobile | RSS

Fidesz: Egyre erősebb a bizalom Magyarország iránt

2015. november 9. | hozzászólás | Tudomány/gazdaság

Fidesz: Egyre erősebb a bizalom Magyarország iránt

A Magyarország iránti bizalom egyre erősebb, a hitelminősítők, az Európai Bizottság, a Nemzetközi Valutaalap, a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet, az elemzők, a pénzügyi piacok és a nemzetközi partnerek sorra ismerik el az ország és a magyar emberek teljesítményét – közölte a Fidesz szombaton az MTI-vel.
A nagyobbik kormánypárt frakciója közleményében arra reagált, hogy a Moody’s nemzetközi hitelminősítő stabilról pozitívra javította Magyarország hitelminősítési kilátását.

A magyar reformok működnek, és ezt egyre többen ismerik el külföldön is – írták, hangsúlyozva, hogy a bizalom és a stabilitás erősödése újabb befektetéseket és munkahelyeket jelent az országnak.

Kitértek arra: 2010 óta Magyarország a saját útját járja, “hátat fordított a megszorítások politikájának, megszabadult az IMF-hiteltől, a túlzottdeficit-eljárástól, visszaszerezte gazdasági önrendelkezését, csökkentette az államadósságot, fegyelmezetten tartja a költségvetési hiánycélt, Európa élvonalában jár a gazdasági növekedés és a munkanélküliség csökkentése”. Magyarország stabil és megbízható partnere a befektetőknek – olvasható a közleményben.
forrás:híradó.hu

Leave a Reply 648 megnézve, 1 alkalommal mai nap |