< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Brutális mészárlás Kétszáz szír gyereket mészárolt le az IÁ

| Mobile | RSS

Brutális mészárlás Kétszáz szír gyereket mészárolt le az IÁ

2015. november 10. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Brutális mészárlás
Kétszáz szír gyereket mészárolt le az IÁ

Fokozta a korábbiakat az Iszlám Állam, és embertelen pusztítást hajtott végre: egyszerre gyilkolt le kétszáz szíriai gyereket.

Arccal a föld felé, egymás mellett fekvő szír gyermekeket mészárolt le brutális kegyetlenséggel az Iszlám Állam – tette közzé a Daily Mail. Az áldozatok mögött legalább egy tucatnyi IÁ-tag állt fegyverrel felszerelkezve, készen a vérengzésre. Először megkötözték, majd egymás mellé fektették a gyermekeket, egy terrorista pedig közvetlen lőtávolságból ment végig rajtuk és gyilkolt meg egyenként minden fiatalt. A mellette állók szintén tüzet nyitottak, és az egész területet elborította a por, takarva a vérfürdő nagy részét.

A mészárlás a Daily Mail szerint Szíriában történt, ahol az Iszlám Állam több várost is az irányítása alatt tart, köztük az általa kikiáltott kalifátus fővárosát, Rakkát is. Bár az IÁ szeret tömegmészárlásokat végrehajtani, korábban kevésbé lehetett hallani olyan vérengzésről, ahol ilyen nagy számban öltek volna meg kizárólag gyerekeket.

Korábban is nagy számban gyilkolt már gyerekeket az Iszlám Állam, tavaly egy alkalommal például 1700 iraki katonai gyakornokot mészároltak le Tikritben, a vérengzés pedig egy teljes napig és éjszakáig tartott.
forrás:mno.hu

Leave a Reply 356 megnézve, 1 alkalommal mai nap |