< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Pánik a republikánus oldalon, visszahoznák Mitt Rom)))) Panique dans le camp républicain, Mitt Romney va ramenerneyt

| Mobile | RSS

Pánik a republikánus oldalon, visszahoznák Mitt Rom)))) Panique dans le camp républicain, Mitt Romney va ramenerneyt

2015. november 13. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Pánik a republikánus oldalon, visszahoznák Mitt Romneyt

A pánikkal határos nyugtalanság vett erőt az amerikai Republikánus Párt elitjén, mert három hónappal az előválasztási küzdelem megkezdése előtt még mindig két politikai kívülálló vezeti az elnökjelölt-aspiránsok népszerűségi listáját, és ezért komolyan felvetődött Mitt Romney kései mozgósításának lehetősége – írta internetes kiadásában a The Washington Post.

Romney volt massachusettsi kormányzó 2008-ban és 2012-ben is versenybe szállt a párt hivatalos elnökségéért. Ezt a második alkalommal sikerült is megszereznie, ám a hivatalban lévő demokrata elnöktől, Barack Obamától végül vereséget szenvedett – írja az MTI.

A lap úgy tudja, hogy a pártvezetésben annak ellenére is fontolóra vették a politikus meggyőzését, hogy elutasította a részvételt egy újabb választási küzdelemben. A republikánus vezetők ugyanis attól tartanak, hogy akár Donald Trump ingatlanmágnás, akár Ben Carson volt idegsebész hivatalos elnökjelöltté választása gyakorlatilag bebiztosítaná Hillary Clinton győzelmét, és megnövelné annak valószínűségét, hogy a demokraták visszahódítsák a szenátust is.

ben carson és donald trumpBen Carson és Donald Trump

Romney barátai már előkészítették a volt elnökjelölt kései kampánybelépőjének forgatókönyvét, de a lap értesülése szerint a politikus továbbra sem mutat érdeklődést a lehetőség iránt.

A The Washington Post szerint a vetélytársak normális esetben támadásokat intéznének az éllovasok ellen, de Trump ellencsapásai eddig megsemmisítőek voltak, Carson doktor pedig spirituálisan is, nem csak politikai értelemben tudja megszólítani a párt támogatóit.

forrás:atv.hu

Panique dans le camp républicain, Mitt Romney va ramener

Agitation de panique riverains de la force de l’élite de l’US Parti républicain a ajouté, parce que trois mois avant le début de la lutte pré-électorale est encore deux outsiders politiques menées par le aspirants candidats liste de popularité présidentielle, et donc sérieusement évoqué la possibilité de Mitt Romney fin mobilisation – a écrit l’édition en ligne du Washington Post .
Romney était gouverneur du Massachusetts en 2008 et 2012 peuvent concourir dans elnökségéért officiel du parti. Ceci est la deuxième fois réussi à obtenir, mais le président démocrate sortant Barack Obama finalement vaincu – entrer dans le MTI.
Le conseil comprend que la direction du parti, malgré contemplant convaincre les politiciens qui ont refusé de participer à une nouvelle lutte électorale. Les dirigeants républicains parce qu’ils craignent que le magnat de l’immobilier, même Donald Trump, comme Ben Carson était un neurochirurgien de sélection officielle elnökjelöltté fournir pratiquement la victoire de Hillary Clinton, et augmenter la probabilité que les démocrates au Sénat de le récupérer.
Carson Carson, Donald Trump et Donald Trump
Amis Romney déjà préparé le candidat à la présidentielle a été la fin entre dans la transcription de la campagne, mais le Groupe a été informé que les politiciens ne montrent toujours pas l’intérêt envers les possibilités.
Le Washington Post a déclaré que les rivaux serait normalement attaques contre le club d’élite, mais jusqu’ici, ont été dévastatrices coups contre Trump, le Dr Carson et spirituellement, il peut atteindre les partisans du parti non seulement dans un sens politique.
Source: atv.hu
Google Fordító cégeknek:Fordítói EszközökWebhelyfordítóExp

Leave a Reply 174 megnézve, 1 alkalommal mai nap |