< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Az Anonymous háborút hirdet az Iszlám Állam ellen((( Anonyme déclarer la guerre contre l’Etat islamique d’

| Mobile | RSS

Az Anonymous háborút hirdet az Iszlám Állam ellen((( Anonyme déclarer la guerre contre l’Etat islamique d’

2015. november 16. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Az Anonymous háborút hirdet az Iszlám Állam ellen

Az Anonymous nemzetközi hackercsoport az interneten közzétett egyik videoüzenetében háborút hirdetett az Iszlám Állam (IÁ) terrorszervezet ellen.
Az IÁ szélsőségesei “patkányok” és a hackercsoport le fogja vadászni őket – hangoztatta a videón egy Guy Fawkes-maszkot viselő férfi.

“Ezek a támadások nem maradhatnak büntetlenül. Az eddigi legnagyobb műveletünket fogjuk ellenetek megindítani. Sok hackertámadásra számítsatok. Kiástuk a csatabárdot. Készüljetek. Nem bocsátunk meg és nem felejtünk” – mondta a franciául beszélő férfi, aki nem közölt részleteket a tervezett számítógépes támadásokról.

Az Anonymous egy XVII. századi nagy-britanniai összeesküvőt, Guy Fawkes-t választotta szimbólumává. A nemzetközi hackercsoport 2004-ben alakult a világháló cenzúrája ellen, és aktivistái azóta több kibertámadást is végrehajtottak. Az idén januárban, ugyancsak Párizsban végrehajtott merényleteket követően az Anonymous már bejelentette, hogy az IÁ és az al-Kaida szélsőségesei ellen kibertámadásokat tervez.

forrás:híradó.hu

Anonyme déclarer la guerre contre l’Etat islamique d’

Le groupe de piratage international Anonymous a posté un message vidéo sur la guerre de l’Internet contre l’Etat islamique (IA) organisation terroriste.
IA extrémistes vont les pourchasser “rats” et le groupe de hacker – écho dans la vidéo d’un homme portant un masque de Guy Fawkes.

. “Ces attaques ne restent pas impunis et seront contre vous avez lancé la plus grande opération jamais nous de nombreuses attaques de pirates Attendez-déterré la hache de guerre prêt, je ne pardonne pas, oubliez pas ….” – dit l’homme de langue française, qui n’a pas divulgué de détails sur les cyber-attaques planifiées.

Anonyme est une XVII. Conspirateur UK-siècle de Guy Fawkes a été choisi symbole. Le groupe de piratage international a été formé en 2004 contre la censure d’Internet et cyber-activistes ont depuis mis en œuvre encore plus. En Janvier de cette année, après des attaques menées également à Paris Anonymous a annoncé que IA et contre les desseins des extrémistes d’Al-Qaïda.

Source: Hirado.hu

Leave a Reply 160 megnézve, 1 alkalommal mai nap |