< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Lelőttek egy orosz vadászgépet a törökök/// Un chasseur russe abattu par les Turcs

| Mobile | RSS

Lelőttek egy orosz vadászgépet a törökök/// Un chasseur russe abattu par les Turcs

2015. november 24. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Lelőttek egy orosz vadászgépet a törökök

Még nem tisztázott, hogy török harci repülőgépek, vagy a földi légvédelem lőtte le az orosz légierő SZU-24-es vadászbombázóját. A hírek nagyon ellentmondásosak, a hírforrások még abban sem egységesek, hogy a gép a földnek csapódott, vagy hegynek ütközött.

Török harci repülőgépek lelőttek kedden reggel a török-szíriai határnál egy orosz vadászbombázó repülőgépet – jelentette több forrás. Az orosz védelmi minisztérium nem sokkal később megerősítette, hogy az orosz légierő Szu-24-es vadászbombázóját lőtték le, feltehetően a földről.

Meg nem nevezett török állami források szerint az orosz gép megsértette a török légteret, és a török légierő öt percen belül tízszer figyelmeztette erre az „ellenséges” gép legénységét, távozásra szólította fel. A legújabb hírek szerint két harci gép közelítette meg kedden a török határt Szíria felől, és az egyiküket lőtték le török vadászgépek, előzőleg figyelmeztetve őket a légtérsértésre – közölték török kormányzati tisztségviselők.

Az orosz védelmi minisztérium közölte, hogy az orosz légierő Szu-24-es vadászbombázóját lőtték le, feltehetően a földről. A minisztérium tagadta, hogy az orosz gép megsértette volna a török légteret. A gép ekkor Szíria felett repült hatezer méteres magasságban, és nem Törökország légterében volt, amit a földi repülésfigyelő eszközök is rögzítettek – közölte az orosz minisztérium. A Dogan török hírügynökség meg nem nevezett katonai forrásokra hivatkozva azt jelentette, hogy a gép szíriai területen zuhant le.

A gép lelövéséről készült videofelvételen látszik, amint a gép kigyullad, a két pilóta katapultál és ejtőernyővel leereszkedik. A gép egy hegynek csapódott. Rámi Abderrahmán, az Emberi Jogok Szíriai Megfigyelőközpontja (OSDH) nevű emigráns szervezet vezetője úgy értesült, hogy a gép a Türkmén-hegységben, a tengerparti Latakia tartomány területén csapódott a földnek.

forrás:népszava online.hu

Un chasseur russe abattu par les Turcs

On ne sait pas que les avions militaires turcs, sol ou la défense aérienne abattus par l’armée de l’air russe SU-24 vadászbombázóját. Les nouvelles sont très contradictoires, ni même les sources de nouvelles unis que l’avion percute le sol, ou la montagne rencontrée.

Des avions de combat turcs ont abattu mardi matin, la frontière syro-turque par un avion chasseur-bombardier russe – signifiait plus de ressources. Le Ministère de la Défense russe a confirmé peu de temps après que l’armée de l’air russe Su-24 a été abattu vadászbombázóját, vraisemblablement à partir du sol.

État des sources anonymes turques, selon la machine russe violé l’espace aérien turc et l’armée de l’air turque dans les cinq minutes, dix fois mis en garde ce «ennemi» de l’équipage de l’avion, il est de quitter. Les nouvelles récentes que deux avions militaires approché de la frontière turque depuis la Syrie mardi, et l’un d’eux a été abattu des avions de combat turcs, précédemment les avertissant de l’légtérsértésre – a dit aux responsables du gouvernement turc.

Le Ministère de la Défense russe a déclaré que l’armée de l’air russe Su-24 a été abattu vadászbombázóját, vraisemblablement à partir du sol. Le ministère a nié que la machine Russie avait violé l’espace aérien turc. La machine est ensuite envolé pour la Syrie plus de six mille mètres au-dessus du niveau de la mer, et il n’a pas l’espace aérien de la Turquie, qui sont fixés sur les volants des dispositifs de surveillance au sol – le ministère russe. L’agence de nouvelles turque Dogan, qui cite des sources militaires anonymes ont rapporté que l’avion écrasé en territoire syrien.

La machine est faite vidéo lelövéséről apparaît dès que la machine tourne sur, les deux pilotes et éjectent parachute descendre. La machine a percuté une montagne. Rami Abderrahman, chef de l’organisation de l’exil appelé Observatoire syrien droits de l’homme (OSDH) a appris que le plan des Montagnes turkmènes, la zone de la province côtière de Lattaquié écrasé dans la terre.

Source: référendum online.hu

Leave a Reply 270 megnézve, 1 alkalommal mai nap |