< Böngészés > Főoldal / Rendőrségi hírek / Blog article: Megújult a Gödöllői Rendőrkapitányság épülete

| Mobile | RSS

Megújult a Gödöllői Rendőrkapitányság épülete

2015. december 3. | hozzászólás | Rendőrségi hírek

Megújult a Gödöllői Rendőrkapitányság épülete

A Környezet és Energia Operatív Program (KEOP) keretében megvalósult felújításnak köszönhetően a gödöllői rendőrök egy korszerű épületben végezhetik a munkájukat.

A Gödöllői Rendőrkapitányság épületének energetikai felújítása az Országos Rendőr-főkapitányság és az Európai Unió támogatásával megvalósult projekt (KEOP-5.6.0/12-2014-0008) keretében zajlott le.

A felújított épületet 2015. december 3-án Dr. Fekete Csaba r. dandártábornok, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjének rendészeti helyettese adta át. A rendezvényen beszédet mondott a város polgármestere, Dr. Gémesi György.

Polgármester úr és Rétfalvi Antal, a Gödöllő és Környéke Közbiztonságáért Közalapítvány elnöke egy új, szolgálati jelleggel ellátott autót és két kerékpárt adott át a gödöllői rendőröknek.

A felújítást megelőzően a rendőrkapitányság épülete energetikai szempontból nem volt kellően hatékony, a fűtési rendszer, a nyílászárók és a hőszigetelés sem felelt meg a mai kor követelményeinek, melynek következtében az épület fenntartási költsége magas volt.

A korszerűsítés során megtörtént a fűtési rendszer felújítása, a hőszigetelés, a kazánok és a nyílászárók cseréje, napkollektorok telepítése és a fényforrások korszerűsítése.

A beruházás eredményeként jelentős megtakarítás várható az épület fenntartási költségei vonatkozásában.
forrás:Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Leave a Reply 3809 megnézve, 2 alkalommal mai nap |