< Böngészés > Főoldal / Fogyasztóvédelem, Közélet / Blog article: Észrevétel a Somogy Megyei Kormányhivatal felé…vagy a tudatos fogyasztó merülése

| Mobile | RSS

Észrevétel a Somogy Megyei Kormányhivatal felé…vagy a tudatos fogyasztó merülése

Észrevétel a Somogy Megyei Kormányhivatal felé…vagy a tudatos fogyasztó merülése

Tisztelt hivatalvezető dr. Neszményi Zsolt kormánymegbízott Úr

A kormányhivatal felé küldtem egy fogyasztóvédelmi kifogást a Zamárdi strandon üzemelő pecsenyesütő vállalkozó ellen. BA 496803 Panaszkönyvi beírással, ahol olvashatóan leírtam a nevem, lakcímemet, s természetesen a panaszomat is részleteztem!

Újságíróként úgy értelmeztem Orbán Viktor miniszterelnök Úr nyilatkozatát, hogy a megalakuló kormányhivatalokat azért hozta létre a kormány, hogy segítse a fogyasztót a vásárlásközben kialakult problémával, és ne engedje becsapni, megkárosítani önmagát. Igaz ez csak egy szegmens a kormányhivatal életéből.

Azt tapasztaltam, hogy több sebből is vérzik a Somogyi Kormányhivatal „döntése”! Lehet, hogy ez a hivatal nem a polgár, valamint nem a tudatos vásárló érdekeit veszi figyelembe!!

Nálunk Csongrád megyében ezt nem mernék megtenni! Ott mindenki egyenlő, nincs Döbrögi – Ludas Matyi konszenzus. Szegeden nem láttam, nem tapasztaltam dereseket a folyóson!

A Somogy Megyei Kormányhivatal ügyiratszám: Soo/001/00876-0008/2015 küldött levelet, ahol éreztette Ő van nyeregben!

Tisztelt hivatalvezető dr. Neszményi Zsolt kormánymegbízót Úr.
Nem ismerem Önt, de véleményem kialakult a hivatalában folyó „érdemi” ügyintézésről

Megkérem Önt mondjon le, valamint a Főosztályvezető – helyettes Brantmüller Zsoltnéval együtt… Úgy gondolom, Önök nem alkalmasak a feladatuk ellátására, ezt, mint magyar állampolgár merem kijelenteni! A levelük mindent elmond… Továbbiakban nem óhajtok ebben a témában levelezni! Azt hiszem, nekem ehhez a levélhez jogom van- volt leírni és tájékoztatni az olvasóimat…

Sajnos az országban még lehetnek ilyen ügyintézők, akik a gilisztát használnak…

A Magyarországon élő vásárlókat, tudatos fogyasztókat nem kell lealázni! A Zamárdi Önkormányzatát is felkerestem – mivel a vállalkozó helyben lakó- és a jegyző asszony arra is képtelen volt, – több esetben is- hogy válaszoljon a felmerült aktuális kérdésre.

Véleményem szerint a határidő betartása még a kormánymegbízott Úrnak és csapatának is kötelező, nemhogy Önnek jegyző asszony!!

Ha Önnek nehéz képviselni Zamárdi vállalkozók elleni fogyasztóvédelmi panaszokat,a fogyasztó kérést tovább küldeni a Fogyasztóvédelmi hivatal felé…. le kell mondania! – illetve a törvényt képviselnie kell.

2015-12-27

Oláh István László
www.fecsego.eu nemzetközi hírportál tulajdonos-főszerkesztője

Leave a Reply 3600 megnézve, 3 alkalommal mai nap |