< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Boldog Új Évet kívánunk! Tisztelt Barátaink!

| Mobile | RSS

Boldog Új Évet kívánunk! Tisztelt Barátaink!

2015. december 31. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Tisztelt Barátaink!

Köszönetet szeretnék nyilvánítani azért a szellemi és anyagi segítségért, amit 2015-ben a CÖF-CÖKA támogatására hozzánk eljuttattak.

Szervezetünk ebben az évben is tovább erősödött.
Növekedett szellemi honvédőink tábora, a kárpát-medencei, minket támogató civil egyesületek és alapítványok száma.

Sok tanulsággal szolgált a hozzánk érkezett, szinte megszámlálhatatlan elektronikus levél, amelyből megismerhettük véleményüket és felhasználhattuk a közjó érdekében tett javaslataikat.

Cselekedeteinkhez a küldött információk alapján a civil élet valóságos problémáit vehettük figyelembe.
Megnyilvánulásaink a közmédiákban, sajtótájékoztatóinkon, MTI-OS közleményeinkben, valamint az Európai Unió vezetőihez küldött nyílt leveleinkben így mindig megalapozottak voltak.

Jövőbeni céljaink a nemzeti együttműködés szorosabbá tételét, a magyar polgárok egyre jobb életéhez történő hozzájárulást, a családok boldogulását és a mindenki számára elérhető közjót követik.

Tisztelettel és örömmel nyújtjuk át honlapunkon, szakértőink által összeállított könyvet, melynek címe: „Merre tovább, polgári Magyarország?”.

Merre tovább, polgári Magyarország?

2016-ban tovább dolgozunk a politika altudományát jelentő „civilitika” alaptudományág kialakításán.
A Kárpát-medencében, valamint nemzetközi szinten is szimpóziumok szervezésével kívánunk hozzájutni az aktív polgárok javaslataihoz, véleményéhez. A tudomány legkiválóbb művelőinek előadásait és írásos munkáit fogjuk felhasználni, majd az év végén átnyújtjuk aktív polgárainknak az erről szóló könyvet.

Megkezdtük munkánkat, amely a vidéki polgárság segítésére irányul, a kistermelői közösségek létrehozásával. Célunk több száz olyan közösség létrehozása, ahol a helyi polgárság, a szellemi erejét és közösségi tudatát bizonyítva, egyre szélesedő életteret hoz létre a kis- és családi vállalkozások elindításával.

Támogatóink szolgálatában állva új, tartalmas honlap működtetését kezdtük meg (www.civilek.hu), ahol is a civil egyesületek és alapítványok részére olyan információkat adunk közre, amelyek napi tevékenységükhöz feltétlenül szükségesek, nélkülözhetetlenek, és a nemzeti közösségünk mind szorosabbá tételét eredményezik.

2016-ban sem tudjuk megvalósítani céljainkat az Önök megtisztelő segítsége nélkül.

Minden információ, szellemi javaikkal történő segítségnyújtás, valamint az anyagi támogatás sem nélkülözhető számunkra a polgári összefogás mind erőteljesebb megjelenítéséhez. A közjót és a jó kormányzást kívánjuk erősíteni, harcolunk nemzetünk szuverenitásáért, identitásunkért, kiállunk a szubszidiaritás elve mellett. Az erős, és egyre gazdagodó Európai Unió hívei vagyunk, ha a Lisszaboni Szerződés eszmeisége fennmarad és az Unió egyenrangú nemzeteként vehetünk részt a kontinens jövőjét építő munkában.

Végezetül engedjék meg, hogy ismételten megköszönjem azt a részünkre küldött erőt, szolidaritást és támogatást, amely nélkül munkánkat nem tudnánk elvégezni.

Mindannyiuknak békés és boldog új esztendőt kívánok a CÖF-CÖKA nevében


Csizmadia László

elnök

Leave a Reply 788 megnézve, 1 alkalommal mai nap |