< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Ünnepi csoda? Újabb rejtélyek az elhagyatott kórház ablakában világító szellemkarácsonyfa körül

| Mobile | RSS

Ünnepi csoda? Újabb rejtélyek az elhagyatott kórház ablakában világító szellemkarácsonyfa körül

2015. december 31. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Ünnepi csoda?
Újabb rejtélyek az elhagyatott kórház ablakában világító szellemkarácsonyfa körül

Leleplezték az évek óta elhagyatottan álló New Orleans-i kórház egyik ablakából kiszivárgó hátborzongató fény titkát. Ám így újabb rejtéllyel állunk szemben.

Futótűzként terjed a közösségi oldalakon az a kép, amelyen egy titokzatos fény szűrődik ki egy sötét, elhagyatott New Orleans-i kórház épületéből. A hátborzongató jelenségre a szemközti Tulane Medical Center dolgozói lettek figyelmesek.

A fotón jól látható, amint a vak sötétben egy ablak világít a Charity kórház betört ablakai között. Az intézmény a Louisiana Egyetem egészségügyi ága volt, ám a 2005-ös Katrina hurrikán pusztítása után bezárták.

Michael Arbon, a Tulane altatótechnikusa az ABC News-nak elmondta, hogy a képet hajnal fél hatkor készítette azt követően, hogy látta kollégái felvételeit a Facebookon terjedni.

“Nagyon szívmelengető és egyben hátborzongató is a felvétel” – mondta Arbon. Sokan ugyanis úgy vélték, hogy egy karácsonyfa tündököl az elhagyatott épületben.

Több ezren osztották meg a képet, ám végül egy vállalkozószellemű helybéli úgy döntött, hogy utána jár a titokzatos karácsonyi csodának, az eredmény pedig elsőre talán kiábrándítónak tűnhet, ám újabb titkokat rejt.

A rendőrség behatolt az elhagyatott épületbe és eltávolította a kb. 60×120-as falapot, ami egy bekapcsolt lámba fényét tükrözte szerteszét. Az esetet betörésként vizsgálják.

Mindazonáltal, az Instagramon közzétett fotó állítólag nem abban a titokzatos szobában készült, amit kívülről fotóztak, egy kommentelő szerint a fényforrás nem a sarokból jött (mint ahogyan a belső felvételen látni a lámpát), illetve a kívül látható épület alapján a szoba biztosan nem lehet az, amit kívülről fotóztak.

És azt sem tudni, hogy miért van még áram az épületben, és ki és miért kapcsolt fel egyetlen lámpát…
forrás:ma.hu

Leave a Reply 1080 megnézve, 1 alkalommal mai nap |