< Böngészés > Főoldal / Nav / Blog article: Hatszázezer doboz cigaretta egy szegedi telephelyen

| Mobile | RSS

Hatszázezer doboz cigaretta egy szegedi telephelyen

2016. január 22. | hozzászólás | Nav
www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu jó, nagyon jó!

Hatszázezer doboz cigaretta egy szegedi telephelyen

A NAV dél-alföldi pénzügyi nyomozói és Csongrád megyei pénzügyőrei közös razzia során foglaltak le egy kamion cigarettaszállítmányt. A kamion rakteréből több mint 596 ezer doboz cigaretta került elő. A szerb gyanúsítottat őrizetbe vették.

A rajtaütésen egy szegedi telephelyen parkoló szerb kamion rakteréből csaknem hatszázezer doboz, majd tizenkétmillió szál Weston Street, Marble és Ashima fajtájú, magyar adójegy nélküli, adózatlan cigarettát lefoglaltak. A lefoglalt cigaretta értéke 648 millió forint.

A NAV pénzügyi nyomozóinak és pénzügyőreinek akciója megakadályozta a szállítmány magyarországi forgalomba kerülését. A raktér felnyitása után derült fény arra, hogy a kamion raktere teljes egészében adózatlan cigarettával volt tele.

A pénzügyi nyomozók költségvetési csalás miatt egy 30 éves szerb férfit kihallgattak és őrizetbe vettek. A Szegedi Járásbíróság elrendelte előzetes letartóztatását.

A lefoglalás során készült videofelvétel és fényképfelvételek előzetes regisztrációt követően letölthetőek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal médiaszerveréről a http://media.nav.gov.hu/media oldalról.

Barnáné Horváth Melinda
sajtóreferens

Leave a Reply 4302 megnézve, 2 alkalommal mai nap |
Tags: