< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Képviselők libidójával vágott vissza Orbán a Habonyozó Vonának

| Mobile | RSS

Képviselők libidójával vágott vissza Orbán a Habonyozó Vonának

2016. március 1. | hozzászólás | Közélet

Képviselők libidójával vágott vissza Orbán a Habonyozó Vonának

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu nemzetközi hírportál jó, nagyon jó

A Jobbik elnöke ismét megpróbálta rávenni Orbán Viktort, hogy egy általuk vezetett vizsgálóbizottság nézhessen utána a miniszterelnök környezetéhez tartozó személyek vagyongyarapodásának. Cserébe olyat kapott, amibe a parlament jegyzője is belepirult.

Vona Gábor azonnali kérdést intézett a miniszterelnökhöz, amelyben megismételte korábbi javaslatát, hogy a parlament két vizsgálóbizottságot állítson fel. Az egyik Kovács Béla Jobbikos EU-képviselő kémgyanús üzelmeit venné górcső alá, a másik Mészáros Lőrinc, Andy Vajna és Habony Árpád vagyonának eredetét. Vona azt vetette föl, hogy az említett urak tehetsége mellett valójában politikai kapcsolataik is szükségesek voltak az előmenetelükhöz.

A miniszterelnök láthatóan nem rögtönzött a válaszában, több ügyet is Vona Gábor arcába vágott, ám előtte az ellenzék soraiban megdöbbenéssel és fejingatással honorált felvezetőt mondott. Szerinte Vona Gábort és a Jobbikot csak a pénz érdekli, és úgy emlékszik, hogy látott ő már e Ház falai között olyan képviselőket, akiknek a libidóját csak a pénz mozgatta meg. Orbán felemlegette Vonának, hogy a Jobbik orvosokat visz külföldre, egyik képviselőjük a kampány pénzéből juttatott az édesanyjának, továbbá autós cégek írnak pályázatokat a pártnak több millió forintért.

A Jobbik elnöke kötötte az ebet a karóhoz, és legalább tíz olyan Fideszes kötődésű botrányt sorolt fel az elmúlt időszakból, mint például a dunaföldvári „betonos” gyilkos vagy a tömegverekedésbe torkollt fidelitaszos wellness disznótor. Vona konklúziója szerint a miniszterelnök megint megfutamodik a kihívás elől, és nem akarja tisztázni pártja zavaros ügyeit.

A kormányfő rövid válaszában megint KGBélázott egyet, majd azt javasolta a Jobbiknak, hogy nézzenek utána a Kovács Bélától lefoglalt számlákon szereplő pénzeknek, amelyek feltételezése szerint fiktív összegeket tartalmaznak.

forrás:atv.hu

Leave a Reply 167 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: