< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Kiakadtak a fideszes képviselők: verőembereket küldünk az ellenfeleinkre?

| Mobile | RSS

Kiakadtak a fideszes képviselők: verőembereket küldünk az ellenfeleinkre?

2016. március 1. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Kiakadtak a fideszes képviselők: verőembereket küldünk az ellenfeleinkre?

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen


www.fecsego.eu nemzetközi hírportál jó, nagyon jó
Több fideszes politikus név nélkül, L. Simon László pedig névvel is vállalva nyilatkozta, hogy megdöbbentették a választási irodában történtek – írja a VS.hu.

Hivatalosan nem volt róla szó, de mindenki erről beszél, pletykál, morog – válaszolta egy fideszes képviselő hétfőn a Parlamentben a VS.hu-nak.

Gyalázatos, vérlázító, vérciki, botrányos, mindennek a legalja – mondták a portálnak a képviselők. Többen is azt mondták, irigylik a párttal más ügyekben is kritikus Bencsik János bátorságát, aki már múlt héten, rögtön az eset után azt írta Facebook-oldalán, hogy a történtekkel fordulóponthoz érkezett a Fidesz.

A vizsgálatot a pártvezetés több tagja, Gulyás Gergely alelnök és Kövér László házelnök is sürgetné, a VS.hu úgy tudja, mindketten kiakadtak a történteken.

Eközben Kubatov Gábor, aki több szálon és a Fradin keresztül kapcsolódik az ügyhöz jelenleg az USA-ban van, így még nem tudták meghallgatni.

Nem, egyszerűen nem tudom elhinni, hogy ennyire hülyék legyünk, és verőembereket küldünk az ellenfeleinkre

– illusztrálta értetlenkedéssel vegyes elkeseredettségét egyikük.

A legrosszabb, hogy vannak, akik szerint azért tolták túl a biciklit valakik, mert így akartak a pártvezetés kedvében járni. (Kedves vezető? – a szerk.)

Orbán Viktor közben törvényt módosítana, mert szerinte az ügyből ennyi tartozik rá.
forrás:propeller.hu

Leave a Reply 126 megnézve, 1 alkalommal mai nap |