< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Levágott gyerekfejjel a kezében ordítozott egy nő a moszkvai metróban

| Mobile | RSS

Levágott gyerekfejjel a kezében ordítozott egy nő a moszkvai metróban

2016. március 1. | hozzászólás | Fecsegő hírek
www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu nemzetközi hírportál jó, nagyon jó

Borzalmas!
Levágott gyerekfejjel a kezében ordítozott egy nő a moszkvai metróban

Lezárták az egyik moszkvai metróállomást, mert egy nő egy levágott gyerekfejet szorongatva Allah akbar kiáltásokkal ment be az állomás területére.

Az RBK orosz hírügynökség szerint az ordítozó nő tetőtől talpig feketébe volt öltözve, a rendőrök pedig megszállták a megálló kijáratát. Az eset Moszkva észak-nyugati részén, az Oktjabrszkopje polje nevű állomáson történt, a metrómegálló közelében, egy kiégett házban a hatóságok megtalálták a 3-4 év körüli gyerek holttestét.

A rendőrség még nem nyilatkozott az ügyben, név nélkül nyilatkozó források viszont azt közölték, hogy a terrorfenyegetésként kezelik az incidenst. A nőt a metróban elfogták – még azzal is fenyegetőzött, hogy felrobbantja magát.

Sajtójelentések szerint a nő a gyermek dadája volt, üzbegisztáni, a tettét pedig azzal indokolta, hogy megcsalta a férje. Az erről beszámoló Lifenews.ru orosz internetes portál szerint a nő nem magyarázta meg, hogy ehhez mi köze van a családnak, amely őt a gyerek mellé felfogadta.

forrás:ma.hu

Leave a Reply 173 megnézve, 1 alkalommal mai nap |