< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Perverz: oviban tette magáévá nyolcadikos szeretőjét a nő

| Mobile | RSS

Perverz: oviban tette magáévá nyolcadikos szeretőjét a nő

2016. március 1. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Perverz: oviban tette magáévá nyolcadikos szeretőjét a nő

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen


www.fecsego.eu nemzetközi hírportál jó, nagyon jó

Hatalmas baki miatt bukott le végül a 47 éves asszony: nem lépett ki munkahelyi gépén a Facebookból.

Ha Jennifer Lynn Robinson a hónap közepén nem betegszik le, talán még hosszú hónapokig, vagy akár évekig nem derül fény perverz kapcsolatára. A 47 éves amerikai, Upson megyei óvónő ugyanis egy nyolcadikos fiúcskával tartott fenn szexuális kapcsolatot. A pár még a nő óvodai tantermében is szexelt – nyári szünetben – valamint a helyi játszótér mellett is magáévá tette a 14 éves tinit.

A bűnös viszonyon mindenki ledöbbent: Robinson 17 éve foglalkozott gyerekekkel. Állásából természetesen azonnal felfüggesztették. Ha február 14-én nem jelent beteget, még ma sem tudnánk semmit a megrontásokról: a nő azonban elfelejtett kijelentkezni Facebook-fiókjából az óvodai gépén, amibe így a helyettesítő véletlenül belepillanthatott – azonnal felfedezve a nyolcadikos fiú üzeneteit.
Az óvónő egy nála több, mint három évtizeddel fiatalabb fiúval kezdett ki

Jennifer Lynn Robinson ellen összesen tízrendbeli gyermekmolesztálás a vád: ebből ötnél súlyosbító körülménye is szerepelnek, ami azt jelenti, hogy ezekre egyenként 25 évtől kezdve akár életfogytiglani szabadságvesztést is kaphat – azaz nagy az esélye, hogy életfogytiglani börtönbüntetés lesz a perverz kapcsolat vége – írja az AJC.com.

forrás:bors online.hu

Leave a Reply 278 megnézve, 1 alkalommal mai nap |