< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Juhász gazdagodását vizsgálná a Fidesz

| Mobile | RSS

Juhász gazdagodását vizsgálná a Fidesz

2016. március 21. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Juhász gazdagodását vizsgálná a Fidesz

Kormánypárti tájékoztatón mosakodott az Együtt társelnöke

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu nemzetközi hírportál jó, nagyon jó

szerző:Losonczi Kata
Vagyonnyilatkozat-tételi eljárást kezdeményez a fővárosi Fidesz Juhász Péterrel, az Együtt társelnökével szemben az V. kerületi önkormányzatnál – jelentette be Hollik István. A Fidesz–KDNP országgyűlési képviselője erről vasárnapi tájékoztatóján beszélt, ahol az Együtt politikusa is megjelent.

Juhász Péter, aki beült az újságírók közé, lapunknak azt nyilatkozta, azért ment el a tájékoztatóra, hogy személyesen tudjon válaszokat adni arra, amit kérdez tőle a kormánypárti politikus. Az Együtt önkormányzati képviselője megerősítette a Magyar Időknek, hogy áll a vizsgálatok elé. Mint ismert, a TV2 Tények című műsora számolt be arról, hogy a Rózsadombon lakik albérletben Juhász. A műsorban a riporter azt firtatta, vajon miből telik ilyen drága lakásra a politikus nettó 350 ezer forintnyi bevételéből.

Hollik István tudomásul vette, hogy Juhász Péter részt vesz a sajtótájékoztatón, majd három kérdést tett fel. Elsőként arról érdeklődött, az Együtt társelnöke miként tud egy 130 négyzetméteres lakást bérelni a II. kerületben, amelynek piaci bérleti díja havonta 420-460 ezer forint között van, ha vagyonnyilatkozata alapján ennél kevesebb jövedelemmel rendelkezik. A kormánypárti politikus emellett rákérdezett arra is, Juhász Péter vagyon­nyilatkozatában miért nem tüntette fel, hogy magánadományokból is bevételhez jut. A kormánypárti politikus felidézte Juhász korábbi munkatársának Facebook-bejegyzését, miszerint az Együtt politikusa felélte a Milla nevű szervezet pénzét, valamint drága bérelt autóval járt. A Fidesz–KDNP országgyűlési képviselője, miután feltette kérdéseit, távozni akart a sajtóteremből és arra kérte Juhász Pétert, hogy a folyosón adjon interjúkat a sajtó munkatársainak.

Az Együtt társelnöke nem fogadta meg a tanácsot, hanem fellépett a Fidesz sajtótermében álló pulpitushoz, majd elmondta, hogy havi 200 ezer forintért bérli a lakást, a magánadományokat pedig azért nem írta bele vagyonnyilatkozatába, mert azok nem érték el a 150 ezer forintnyi értékhatárt. Tagadta azt is, hogy a Milla pénzét költötte volna. A rögtönzött tájékoztatón megköszönte a Fidesz és a TV2 segítségét azért, hogy mióta anyagi helyzetével foglalkoznak, azóta több millió forint adományt kapott: „Köszönöm nekik, hogy kihúztak a sz…-ból!”– tette hozzá. A Magyar Idők kérdésére Juhász Péter azt mondta, még nem tudja a pontos összeget, de hétfőn, ha kinyit a bank, akkor okosabb lesz és megosztja közösségi oldalán, hogy pontosan mekkora összeg érkezett a számlájára. A politikus úgy érzi, vadásznak rá. Lapunknak is beszámolt róla, hogy három ismerősét is megkeresték bizonyos szolgálatok emberei, akik azt közölték „segítőivel”, hogy döntsék el, ki mellett állnak, mert megüthetik a bokájukat. Kijelentette, hogy nem fél, továbbra is a korrupció ellen harcol, és ahogy fogalmazott, nem ússza meg az elszámoltatást a Fidesz és Orbán Viktor.

forrás:magyar idő.hu

Leave a Reply 135 megnézve, 1 alkalommal mai nap |