< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Imádnivaló nő ez a Charlize Theron!

| Mobile | RSS

Imádnivaló nő ez a Charlize Theron!

2016. március 29. | hozzászólás | Életképek/bulvár
www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsegpo.eu nemzetközi hírportál jó nagyon jó

A Mad Max: A harag útja sztárjáról eddig is tudtuk, hogy gyönyörű, hogy a sikerért keményen megdolgozott, és hogy nem tartja magától értetődőnek boldog és kiegyensúlyozott életét. Egy fotózáson készült laza hangulatú interjúból most az is kiderült, hogy az Oscar-díjas színésznő emellé elképesztően jó fej, és egyáltalán nem veszi komolyan a csillogást.

Charlize Theron meglepően őszintén és lazán válaszolgatott a Dior reklámfilmjének forgatásán feltett kérdésekre. Az Oscar-díjas színésznő tizenegy éve képviseli a cég egyik parfümjét, és a legújabb film forgatásán jutott néhány perce arra is, hogy meséljen kicsit magáról. A gyönyörű szőke sztár a legkevésbé sem viselkedett megközelíthetetlen istennőként, pedig egy kövekkel kirakott csodaszép estélyiben jött-ment a forgatáson és csak úgy ragyogott.

Forrás: Dior

Theron elmesélte, hogy közvetlenül A rém című dráma bemutatója után kérték fel a márka nagykövetének, ami elég ironikus, tekintve, hogy egy sorozatgyilkost alakított a filmben, a felismerhetetlenségig elcsúfított arccal. Amikor arra terelődött a szó, hogy ez már tizenegy éve történt, a színésznő is elcsodálkozott, és nevetve gyorsan lefaragott potom hat évet a korából.

A továbbiakban kiderült, hogy nincs is jobb, mint egy jókor érkező, tökéletes Martini, de a színésznőnek a viccet félretéve is rengeteg oka van a boldogságra, és „teste minden sejtjével tudja, hogy mennyire hihetetlenül szerencsés.” Theron még cuki kisfiáról is képes úgy mesélni, hogy ne legyen giccses, és különösen imádnivaló, ahogy végig a helyén kezeli a tökéletes illúzióra hajtó szépségipar gépezetet.
CHARLIZE THERON FILMJEI A TV GO-N:

– Dark Places
– Elah völgyében
– Hófehér és a vadász
– Hancock
– Joe, az óriásgorilla

Mi a TV GO? Egy szórakoztató portál, ahol filmeket, sorozatokat és tévéműsorokat nézhet, friss hírekkel és filmes cikkekkel kiegészítve. Mindez bárhol, bármikor, bármilyen regisztrált készüléken (számítógép, okostelefon, tablet, okostévé). Regisztráljon, és válogasson a TV GO kínálatából!

Illusztráció forrása: Dior és Kevork Djansezian / Getty Images NA / AFP

forrás:TV GO

Leave a Reply 193 megnézve, 1 alkalommal mai nap |