< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Itt a bizonyíték a szervezett földrablásra!)))) Voici la preuve de la terre de vol organisé!

| Mobile | RSS

Itt a bizonyíték a szervezett földrablásra!)))) Voici la preuve de la terre de vol organisé!

2016. március 29. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Itt a bizonyíték a szervezett földrablásra!

Itt a bizonyíték a szervezett földrablásra! Íme, az évezred szabálysértése

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu nemzetközi hírportál jó nagyon jó

Kedden délelőtt árverésen értékesítették az Orbán Viktorhoz köthető hatvanpusztai majorság melletti földterületet. Az egyedüli (ekképp kikiáltási áron a földet meg is szerző) licitáló Vörös József, a Puskás Akadémia egykori jogi tanácsadója, jelenlegi elnökségi tagja elszólta magát a Népszabadság újságírójának kérdésére.

A kiragadott felvételen látható, amint 44,4 millió forintos áron Vörös József leüti a földet, majd távozáskor a folyosón kérdést intéz hozzá egy újságíró, miszerint: “Mészáros Lőrinc a megbízója?” Vörös itt megfordul egy pillanatra, és nemes egyszerűséggel azt feleli: “igen.”
Földi Judit, a DK székesfehérvári képviselője személyesen is részt vett azon az árverésen, ahol Mészáros Lőrinc egy ügyvéden keresztül újabb állami földet szerzett meg Hatvanpusztán. Az érintett terület 44,4 milliós alulértékelt áron kelt el, az eddigi bérlő a Búzakalász 66 Felcsút Kft., ami Mészáros Lőrinc cége – írta a képviselő közleményében.

Ezzel tovább terjeszkedett Orbán Viktor birodalma, aki lassan már azt is kezdeményezheti, hogy Orbán-megyére nevezzék át Fejér-megyét. A miniszterelnök mindent elnyerő jobbkezére persze nem vonatkozik semmilyen szabály, törvény vagy birtokkorlát, hiszen azok pont arra lettek kitalálva, hogy Orbán Viktor környezetéhez kerüljön az állami vagyon.

A Demokratikus Koalíció történelmi szégyennek tartja, hogy Orbán Viktor a magánbirodalma építésé érdekében hirdetett fölprivatizációt. A DK által képviselt Sokak Magyarországa ki fogja vizsgálni Mészáros Lőrinc összes közbeszerzését és földpályázatát, és mindent meg fog tenni, hogy visszaszerezze az államnak az így szétosztogatott termőföldeket.

Időközben az MSZP aktivistái és politikusai Székesfehérváron demonstráltak a földrablások ellen, és szerte az országban jelenleg is zajlik a szocialisták által benyújtott “lopásgátló népszavazás” nevű referendumhoz szükséges aláírásgyűjtés. A tereken és az utcákon piros kabátos párttagok és szimpatizánsok várják az aláírókat, valamint az LMP és a PM is betársult az akcióhoz.

Az internetre felkerült videó, ahol Vörös nyíltan elismeri, hogy Mészáros Lőrinc megbízásából vásárolta meg a földet az árverésen, leleplező erejű, azonban a nagy kérdés nem az, hogy bizonyítható-e a szervezett földrablás, hanem hogy mindez átlépi-e az ingerküszöbünket, vagy észre sem vesszük?

forrás:stop.hu

Voici la preuve de la terre de vol organisé!

Voici la preuve de la terre de vol organisé! Ici, des milliers d’infractions

[Caption id = “attachment_76574” align = largeur “de AlignLeft” = “150”] www.fecsego. pays 1OO UE, sur tous les continents www.fecsego.eu 1OO pays sur tous les continents [/ caption]

www.fecsego.eu nouvelles internationales Bonne

Le mardi matin, il a été vendu à la terre aux enchères à côté d’Orban connecté Soixante désert ferme. Le seul (prix de départ ainsi de la terre est à l’auteur) miseur Red Joseph, un ancien conseiller juridique de l’Académie Puskas, actuellement membre du conseil d’administration lui-même laisser la question de glissement Népszabadság journaliste.

images acquises représente 44,4 millions de forints à Red Joseph frappe à la terre, et de laisser la salle a posé une question par un journaliste a fait remarquer que, “Boucher Lawrence l’employeur?” Rouge tourne en un instant, et noble simplicité a répondu: «Oui.»
Judith Terre, le représentant SE Székesfehérvár a personnellement pris part à la vente aux enchères, où Laurent Mészáros a marqué un simple soixante nouvelles terres publiques par le biais d’un avocat. La zone touchée avait expédié 44,4 millions de prix sous-évalué, le locataire précédent de l’Búzakalász 66 Felcsút Ltd., société Mészáros Lőrinc -. Communication par le représentant.

Avec la poursuite de l’expansion des empires Viktor Orban, qui a lentement aussi prendre l’initiative de renommer Orbán Fejér comté district. Le premier ministre a accordé la main droite bien sûr, tout est soumis à aucune limite des règles, des lois ou la possession, car ils ont été inventés pour pointer vers l’environnement Viktor Orbán dans la propriété de l’Etat.

La Coalition démocratique détient la honte historique que Viktor Orbán a annoncé fölprivatizációt au domaine privé de la construction. Beaucoup représenté par la Hongrie Mészáros Lőrinc du DK va enquêter sur tous les appels d’offres de marchés publics et de la terre, et va tout faire pour récupérer l’état des terres agricoles afin szétosztogatott.

Pendant ce temps, les militants du Parti socialiste et les politiciens de Szekesfehervar ont protesté contre le vol de la terre et dans le pays est la collecte continue de signatures requises pour un référendum appelé «référendum anti-vol” par les socialistes. Les places et les rues des sympathisants rouges revêtus et les membres du parti attendent les signataires, et le LMP et le PM est également devenu partenaire de l’action.

L’Internet a été mis sur la vidéo, où le rouge admet ouvertement que nom Mészáros Lőrinc a acheté le terrain en vente aux enchères, révélant concluante, mais la grande question est pas si l’on peut démontrer que le vol des terres organisé, mais qu’elle transcende au seuil de notre ou pas de préavis nous?

Source: stop.hu

Leave a Reply 162 megnézve, 1 alkalommal mai nap |