< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: IS-üzenet: Ma Brüsszel, holnap akár Magyarország

| Mobile | RSS

IS-üzenet: Ma Brüsszel, holnap akár Magyarország

2016. március 30. | hozzászólás | Fecsegő hírek

IS-üzenet: Ma Brüsszel, holnap akár Magyarország

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu nemzetközi hírportál jó nagyon jó

Több európai merényletre készülhet az Iszlám Állam

A március 22-i, brüsszeli támadások csak a kezdet, újabb erőszakhullámra számíthat Európa és Amerika – ez a lényege az üzenetnek, amit az Iszlám Állam (IS) médiaszervezete, az al-Wafa adott ki, írja a Washington Times.

„Amerika, te vagy a következő” az egyik szalagcím, mely alatt azt írják: az USA elfelejtette, hogy a muszlimok nem fogadják el a megalázást, és nem szalasztják el az alkalmat, hogy bosszút álljanak.
Rohamrendőrök a brüsszeli pályaudvaron március 22-én
Rohamrendőrök a brüsszeli pályaudvaron március 22-én
Fotó: Christian Hartmann

Nem felejtettük el az Irak megszállásakor megerőszakolt szüzek sikoltásait. Allah segítségével bosszút állunk rajtatok, leromboljuk a mítoszotokat, elraboljuk és rabszolgapiacon adjuk el asszonyaitokat

– szól az üzenet, melyben arra is utalnak, hogy a San Bernardinó-i lövöldözőhöz hasonló, amerikai születésű támadóból „akár tízet küldenek Amerikára”. (December 2-án a 29 éves Tashfeen Malik és férje, a 28 esztendős Syed Rizwan Farook támadást hajtott végre a dél-kaliforniai San Bernardino megyei egészségügyi dolgozók munkahelyi bankettjén. A két merénylő a vérengzés után a rendőrökkel vívott tűzharcban életét vesztette.)

Egy másik al-Wafa-cikk Európa fenyegetésével foglalkozik.

Ma Brüsszel és a repülőtere, holnap akár Portugália vagy Magyarország kerülhet sorra

– szól a cím. A megemlített két ország közül egyik sem számít az IS fő célpontjai közé, valószínűleg azért ezeket emelték ki, hogy fenntartsák a félelemérzetet: bárhol Európában lecsaphatnak. Ahogy fogalmaznak: „A lényeg: egy európai nemzet vagy főváros sincs biztonságban az Iszlám Állammal támadásaival szemben.”

forrás:index.hu

Leave a Reply 1064 megnézve, 1 alkalommal mai nap |