< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Telefonokból összeszerelt ál-robbanómellénnyel próbálta visszazsarolni volt nejét a túszejtő//// Fonds réunis à Tel-robbanómellénnyel essayé femme visszazsarolni était une prise d’otage

| Mobile | RSS

Telefonokból összeszerelt ál-robbanómellénnyel próbálta visszazsarolni volt nejét a túszejtő//// Fonds réunis à Tel-robbanómellénnyel essayé femme visszazsarolni était une prise d’otage

2016. március 31. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Egyiptomi túszdráma
Telefonokból összeszerelt ál-robbanómellénnyel próbálta visszazsarolni volt nejét a túszejtő

fecsego_avatar1

www.fecsego.eu nemzetközi hírportál jó nagyon jó

Megjelent a ciprusi bíróság előtt az az egyiptomi férfi, aki eltérített kedden egy utasokkal teli EgyptAir járatot. A férfiről utólag kiderült, hogy nem akart semmilyen erőszakos cselekedetet végrehajtani, de fenyegetései és összeeszkábált ál-robbanómellénye miatt felelnie kell a törvény előtt.

Az egyiptomi gépeltérítő V-jelet, azaz győzelmi jelképet formált ujjaival, miután kocsival távozott ciprusi meghallgatásáról – írja az Independent brit portál alapján a hirado.hu.

“Ha valaki már több mint 24 éve nem látta a feleségét és négy gyermekét, és az egyiptomi kormány nem engedi neki hogy meglátogassa őket, mit lehet ilyenkor tenni?” – tette fel költői kérdését a rendőrség számára adott közleményben.

Az 59 éves férfit larnacai rövid meghallgatását követően a ciprusi rendőrségre szállították, ahol nyolc napig őrizetbe veszik, mielőtt folytatódna tárgyalása.

A szerelmes férfi bűncselekményt bűncselekményre halmozott kétségbeesett akciója során: gépeltérítéssel, emberrablással, fenyegetőzéssel és terrorizmushoz köthető bűncselekmény elkövetésével is vádolják.

A terrorvádak a férfi telefonokból összeszerelt ál-robbanómellényére vonatkoznak, és még mindig érvényesek, függetlenül attól, hogy szó sem volt igazi robbanóeszköz használatáról.

A férfi már akkor elárulta túszejtő akciójának valódi céljáét, mikor még több embert fogva tartott a Cipruson leszálló EgyptAir járatán. Volt nejének egy négyoldalas levelet is írt, melynek pontos tartalma a mai napig rejtély.

Napvilágra került egy “selfie” a repülőgépről – egy brit utastárs készíttette az eszét vesztett géprabló társaságában:

forrás:ma.hu

crise des otages égyptiens
Fonds réunis à Tel-robbanómellénnyel essayé femme visszazsarolni était une prise d’otage

www.fecsego.eu nouvelles internationales Bonne

Chypre a comparu devant le tribunal des hommes égyptiens qui ont détourné un passager mardi plein d’EgyptAir vol. L’homme est avéré qu’il ne voulait pas que les actes de violence à mettre en œuvre, mais à cause de menaces et robbanómellénye fausse fortune pour répondre à la loi.

Le pirate de l’air égyptien V-signe, symbole de doigts de victoire formés après la voiture a quitté l’audience de Chypre – écrit le portail hirado.hu base indépendante au Royaume-Uni.

“Si une personne a plus de 24 ans, il n’a pas vu sa femme et ses quatre enfants, et le gouvernement égyptien ne lui permettait pas de leur rendre visite, que pouvez-vous faire?” – Il a demandé rhétoriquement, où le communiqué de la police.

Larnaca court après avoir entendu le 59-year-old man a été transporté à la police chypriote, qui a arrêté huit jours avant la reprise des négociations.

Un homme amoureux d’une infraction de criminalité empilés l’action désespérée: gépeltérítéssel, enlèvement et fenyegetőzéssel liée au terrorisme est également accusé d’avoir commis un crime.

La terreur charge le téléphone d’un homme-assemblé à robbanómellényére, et sont toujours valables, indépendamment du fait qu’il était vrai que l’utilisation d’engins explosifs.

Les otages masculins avaient déjà trahi l’objectif même de l’action, même quand j’atterrissais vols Chypre EgyptAir exploités par plusieurs personnes ont été arrêtées. Il y avait une lettre de quatre pages a écrit sa femme, dont le contenu exact est encore un mystère.

La lumière du jour était un “selfie” de l’avion – co-create d’un passager britannique a perdu son esprit pirate de l’air en compagnie de:
Source: ma.hu

Leave a Reply 1128 megnézve, 1 alkalommal mai nap |