< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Új idők: már Gyurcsány vezet a baloldalon

| Mobile | RSS

Új idők: már Gyurcsány vezet a baloldalon

2016. április 18. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Új idők: már Gyurcsány vezet a baloldalon

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

fecsego_avatar1
Isten áldja meg a www.fecsego.eu nemzetközi hírportált és óvja Magyarországot!

A Demokratikus Koalíció beelőzte az MSZP-t – derül ki a legújabb közvélemény-kutatásokból. A biztos szavazóknál (akik eldöntik egy választás kimenetelét) a DK 13, az MSZP 10, az LMP 7, az Együtt 2 százalékon áll.

Az eredmény egy hosszabb trendbe illeszkedik: Gyurcsány pártja az elmúlt 1 évben folyamatosan bővítette táborát, míg a konkurens baloldali formációk stagnáltak vagy enyészetnek indultak. Az alig 4 éve alakult DK most 450.000 szimpatizánssal számolhat.

gyfcimlaap.png

Nem a véletlen műve, hogy a kis baloldali pártok evolúciójából pont a DK, nem pedig a Szigetvári-féle Együtt, vagy a munkamentes ingyenpénzzel kampányoló PM került ki győztesen. Ha azt kérnénk az emberektől, nevezzék meg a Fidesz-maffia legádázabb politikai ellenfelét, jó eséllyel a Gyurcsány-pártot említenék a legtöbben.

A DK feljelent, adatokat perel ki, jótékonykodik, tüntetést szervez, és egyáltalán: JELEN VAN. A szavazók pedig erőt és cselekvést akarnak végre látni. Öt és fél év folyamatos Fidesz-uralom után rengetegen vannak már torkig a mindent elárasztó korrupcióval, és nem szeretnék meghunyászkodva végignézni, hogyan lopja el a gyerekeik-unokáik jövőjét egy bűnszervezet.

A baloldalon ez most a tisztulás ideje: elválik az ocsú a búzától. Az ellenzéki politizálás olyan műfaj, ahol fenékvakarásért nem osztanak pontot. A puhatestű MSZP gyávasága, szellemi sivársága már csak a méla undort képes kiváltani az emberből. Megszavazzák a metrómutyit, támogatják az olimpiai agyrémet, és persze nem bolygatják a Fidesz ezernyi piszkos ügyét. A szemünket kilophatják fényes nappal, az MSZP legfeljebb ír róla másnap egy sajtóközleményt. Ha rajtuk múlik, itt 2034-ig nem lesz kormányváltás, az hétszentség.

Az országot uraló felkapaszkodott kollégista fiúbanda csak az erőből ért, azzal pedig a lehető legritkábban találták szembe magukat az elmúlt 5 évben. Az úgynevezett ellenzék jelentős része (agykapacitás, kreativitás, bátorság és gerinc hiányában) becsicskult a Fidesznek.

Hogy Orbán Viktor kit tekint valódi ellenfelének, azt már egy 1989-es videóban elárulta a Pesty Fekete Doboznak. Ebben azóta sincs változás, csak épp a 2006-os tévévita patológiássá növesztette Orbán gyűlöletét legyőzője iránt, akivel szemben szégyenteljesen alulmaradt az ország szeme láttára.

Pár hónapja Gyurcsány Ferenc rekord nézettséget hozott Friderikusz Sándor összeköltözős műsorának. Ő képes kiváltani érzelmeket, az ő mondatait idézi a sajtó, ő hoz nézettséget. Lassan egy évtizeddel a legendás tévévita után Orbán Viktor legpotensebb ellenfelét még mindig Gyurcsány Ferencnek hívják.

A baloldal az elmúlt években többosztatúvá vált, így még inkább látható lett a különbség a valódi ellenzékiség és a korrupt színjáték között. Innentől az emberek felelőssége, hogy egymás mellé tegyék a magukat ellenzékinek valló szereplőket és megmérjék: ki tett többet a Orbán-kormány leleplezéséért és megbuktatásáért.

Egy ilyen végelszámolásnál a Szili Katalinok, Fodor Gáborok, Tóbiás Józsefek nagyon nem fognak jól állni a választópolgárok színe előtt. Figyeljünk és figyelmeztessünk!

forrás:új idők.hu

Leave a Reply 156 megnézve, 1 alkalommal mai nap |