< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Szegedi Tudományegyetem, Oktatási Hivatal, Déri Miksa Középiskola, avagy Búza Zsolt Baksi faluvezető nem látott érettségije

| Mobile | RSS

Szegedi Tudományegyetem, Oktatási Hivatal, Déri Miksa Középiskola, avagy Búza Zsolt Baksi faluvezető nem látott érettségije

2016. április 19. | hozzászólás | Közélet

Szegedi Tudományegyetem, Oktatási Hivatal, Déri Miksa Középiskola, avagy Búza Zsolt Baksi faluvezető nem látott érettségije

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

Isten áldja meg a www.fecsego.eu nemzetközi hírportált és óvja Magyarországot!

Sokáig gondolkodtam, hogy előzetesként tájékoztatom a hazai- nemzetközi olvasótáborunkat Búza Zsolt Baksi faluvezető körül megmozdult érettségijével kapcsolatban.

Szerkesztőségünk számtalan esetben kikérte a közérdekű adatoknak minősülő érettségi – eredeti- bizonyítványát! Az óta sem kaptunk választ Búza Zsolt, illetve az önkormányzattól!

Felkerestük a SZTE Rektorát e-mailben – többször- aki a kommunikációs igazgatóján keresztül tájékoztatta szerkesztőségünket.

Több érdekes véleményváltás alakult ki az egyetem kommunikációs igazgatója s köztem.
Az „érdekek” hangulatváltása emelkedett, majd később apadt. Finoman szólva pengeváltás alakult ki.

Tájékoztattuk, hogy Búza Zsolt által megadott középiskolában – Dériben-1988- ban levelezőn végzettek között nem szerepel!

A reagálást a folytatásban írom le…

Ezek után felkerestük az Oktatási Hivatalt és kikértük a közérdekű adatokat Búza Zsolt faluvezető érettségijével kapcsolatban.

Érdekességként említem, hogy az egyetem kommunikációs igazgatója a nekem írt válaszban
közli: – a polgármesteri hivatalnak kötelessége kiadni s nyilvántartani Búza Zsolt érettségijét!!!!

Ők csak hivatalos szervnek adhatják ki, s nem a médiának! HMMM!

Megkérdeztem a megbízott Baksi jegyzőt, aki úgy reagált ők nem tartják nyilván, s nem is kötelesek! Na, most kinek higgyen az olvasó.

Az érettségi botrányok a magyar közéletet nem először rázzák meg…

Az Oktatási Hivatal s a szerkesztőség között több levélváltás vált szükségessé, ahol kiderült Búza Zsolt érettségije nincs nyilvántartva! Elláttak bennünket kiváló tanácsokkal.

Az érettségivel és a közadatok kiadásával kapcsolatban, 2016. május 11 – én tárgyalja a bíróság e- közérdekű adatok kiadását.

Már volt egy menet, ahol „kötelezték” az önkormányzatot az adatok kiadására… valamint a pályázati kiírásokkal kapcsolatos adatok megjelentetését a médiában.
Sajnos az önkormányzat nem tudta kiadni a bizonyítékot,nem kaptam lehetőséget,- hogy betekintsek a jegyzőkönyvekbe, csak kizárólag a média kiírási adatokba- hogy melyik médiában szerepelt a pályázati kiírások…stb.

Folytatjuk…

2016, április 19

Oláh István László
főszerkesztő

Leave a Reply 420 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: