< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: A kormánypárt szerint a szocialisták mindig becsapták az embereket((( The ruling party, the Socialists always deceived people

| Mobile | RSS

A kormánypárt szerint a szocialisták mindig becsapták az embereket((( The ruling party, the Socialists always deceived people

2016. április 22. | hozzászólás | Közélet

A kormánypárt szerint a szocialisták mindig becsapták az embereket

fecsego_avatar1

Isten áldja meg a www.fecsego.eu nemzetközi hírportált és óvja Magyarországot!

A Fidesz az MSZP felvetésére reagál

A Fidesz-frakció szerint a szocialistáknak 2002-től 2010-ig lett volna elég idejük, hogy áfát csökkentsenek, de “mindig csak becsapták az embereket”: a kampányban adócsökkentést ígértek, aztán a választások után “sorra emelték az adókat”.

A nagyobbik kormánypárt parlamenti frakciója arra reagált csütörtöki közleményében, hogy az MSZP felszólította a kormányt, csökkentse további alapvető élelmiszerek áfáját. Gőgös Zoltán, a szocialisták elnökhelyettese a nap folyamán tartott sajtótájékoztatóján elmondta, hetedik alkalommal is benyújtják az Országgyűlés elé azt a javaslatukat, amely a zöldségek, a gyümölcsök, az alapvető kenyérfélék és az édesvízi halak forgalmi adóját is 5 százalékra mérsékelné.
A Fidesz-frakció közleményében az áll: a szocialisták “emelték az élelmiszerek áfáját, a lakásáfát, emelték a személyi jövedelemadót, megszüntették a családi adókedvezményt és az otthonteremtési kedvezményeket”. Hangsúlyozták, a polgári kormány ezzel szemben mindig az adócsökkentések kormánya volt. Bevezették a családi adórendszert, visszaállították a családi otthonteremtési kedvezményeket, kevesebb mint felére csökkentették a személyi jövedelemadót – sorolták.
Közölték: az idén csökkentették a sertéshús áfáját, megemelték a kétgyermekesek adókedvezményét és az otthonteremtési kedvezményeket. Jövőre csökkentik a tej, a tojás, a baromfihús, az éttermi szolgáltatások és az internet áfáját. Úgy értékeltek: ha a baloldalon múlna, mindezeket eltörölné.

forrás:magyar hírlap.hu

The ruling party, the Socialists always deceived people

 fecsego_avatar1

May God bless and protect the www.fecsego.eu international news portal Hungary!

Fidesz, the MSZP raise respond

Fidesz faction, the Socialists have been from 2002 to 2010 have the time to csökkentsenek VAT, but “always deceived people” in the campaign promised tax cuts, and then after the election “line raised taxes.”

The party’s parliamentary faction of the larger government responded to Thursday’s statement that the Socialist Party called on the government to reduce VAT will further basic foodstuffs. Zoltan Gogos, senior vice president of the Socialists held a press conference, said during the day, the seventh time it is submitted to the National Assembly that their proposal that vegetables, fruits, breads and basic freshwater fish would reduce sales tax is 5 percent.
The Fidesz-faction communication consists of: the Socialists “have raised the food VAT will the lakásáfát, raised the personal income tax, abolished family tax credits and incentives for home building.” They stressed the civilian government has always been tax cuts the government on the other hand. The introduction of family tax system, restored the family home-building incentives, less than half have reduced the personal income tax – is classified.
They told: this year reduced VAT will of pork, raised two children in tax relief and incentives for home building. Next year decrease in milk, eggs, poultry meat, restaurant services and internet VAT will. They evaluated if the left were up, all these things will lift.

Source: Hungarian hírlap.hu

Leave a Reply 129 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: