< Böngészés > Főoldal / Sport / Blog article: Gúnyt úz a Honvéd Orbán Viktor csapatából

| Mobile | RSS

Gúnyt úz a Honvéd Orbán Viktor csapatából

2016. április 29. | hozzászólás | Sport

 Gúnyt úz a Honvéd Orbán Viktor csapatából

Ünnepnapra, a Puskás Akadémia élvonalbeli kiejtésének diadalára készülnek a Honvéd-szurkolók, akik a Puskás név „elbitorlása” miatt haragszanak.

Megkezdődött a pszichikai hadviselés a Honvéd-szurkolók részéről a Puskás Akadémia elleni szombati bajnoki előtt. A felcsúti csapat NB I-es tagságáról döntő eseményt a Facebookon egy olyan fotóval illusztrálta egy kispesti szimpatizáns, ahol a korábbi Honvéd-ikon, Puskás Ferenc – nincs rá jobb kifejezés – tökön rúgja Szöllősi Györgyöt, a Puskás-örökséget kezelő cég, a PUSKAS.COM Kft. ügyvezető igazgatóját, akit a Puskás Akadémia alapítója, Orbán Viktor miniszterelnök és Csányi Sándor MLSZ-elnök próbál lefogni.

A gegeknek itt még nincs vége: Végh Hanta, kispesti szurkoló-blogger létrehozott a weboldalán egy Pá-pá, Felcsút! elnevezésű bejegyzést, ahol a felcsúti csapat NB I-es végóráinak visszaszámlálását lehet nyomon követni.

A honvédosok ellenszenvét a Puskás név felcsúti kisajátítása táplálja, ezért számukra mindig különös jelentőséggel bírnak a PFLA elleni meccsek, hát még amikor csapatuk kiejtheti az utált ellenfelet.

– Legalább ezer Honvéd-szurkoló megy Felcsútra – árulta el Végh Hanta. – Valahol sorsszerű, hogy éppen a mi csapatunk taszíthatja a mélybe a közvélemény által is ellenszenves PFLA-t. El sem hiszi, milyen közösségkovácsoló ereje van ennek az eseménynek a kispestiek körében. Az akadémistákra épülő csapatunk játékosai pontosan tudják, mit jelent klubunk számára Puskás Ferenc, ezért ahogy eddig mindig, most is oda fogják tenni magukat.

A Puskás Akadémia kiejtésének megünneplésére készül a felcsútiak ellen eddig még veretlen Honvéd © Fórika Attila
forrás:Bors online .hu
Leave a Reply 3329 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: