< Böngészés > Főoldal / Sport / Blog article: “Ilyet Magyarországon még soha senki nem csinált”

| Mobile | RSS

“Ilyet Magyarországon még soha senki nem csinált”

2016. április 30. | hozzászólás | Sport

“Ilyet Magyarországon még soha senki nem csinált”

fecsego_avatar1

Isten áldja meg a www.fecsego.eu nemzetközi hírportált és óvja Magyarországot!

Körkapcsolásos műsorban kísérhetik figyelemmel a szurkolók a labdarúgó OTP Bank Liga szombati zárófordulójának mérkőzéseit az M4 Sporton. A Haladás-FTC találkozót kizárólag az m4sport-hu-n nézhetik élőben.

“Ilyet Magyarországon még soha senki nem csinált” – mondta az MTI-nek Héder Barna, az M4 Sport sportigazgatója, hozzátéve, hogy a 16 órakor kezdődő műsor igen komoly előkészületeket igényel a logisztikát, a műszaki háttér biztosítását és a szerkesztőség munkatársainak közreműködését illetően.

“Az M4 Sport ezen a hétvégén kilép a komfortzónájából” – szögezte le Héder Barna. Az ötlet azután vetődött fel, hogy kiderült, az egy időben kezdődő mérkőzések mindegyikének van tétje, ugyanakkor normál esetben csak egyet tudnának adni. “Némi fejvakargatás után, kissé bátortalanul föltettem a kérdést, tudunk-e körkapcsolást csinálni” – folytatta. A részletekről elmondta: van egy bázismérkőzés, ez az Újpest-Videoton találkozó, de az összes többi helyszínre ki tudnak kapcsolni: “Ha tizenegyest ítélnek, azt azonnal, élőben láthatják a nézők, ha gól esett valahol, akkor azt rögzítjük, és utána megmutatjuk.”

A történések megértését segíti, hogy készül majd grafika, illetve információk jelennek meg a képernyőn arról, hogy milyen változást eredményezett egy-egy gól a bajnoki sorrendben. “Ez az a helyzet, amikor nem egy mérkőzés az érdekes. Nem tudunk elvonatkoztatni attól, hogy a foci előtérbe került, sokkal többen követik, mint korábban” – tette hozzá Héder Barna.

A szünetben minden helyszínről rövid interjúkkal jelentkezik az M4 Sport és ugyanígy lesz majd a mérkőzések után is, amikor eldőlt, hogy melyik csapat esett ki, marad benn, vagy végzett dobogós helyen. Sopronból, ahol a bajnok Ferencváros lesz a Haladás vendége, az aranyérmek átadását is közvetíti a csatorna, majd következik a fordulót záró a Diósgyőr-Paks meccs. Az Újpest-Videoton mérkőzést a Duna Worldön egészben, “érintetlenül” is meg lehet majd nézni.

A Videoton, a Debrecen, az MTK és a Haladás a dobogóért, és ezzel együtt a nemzetközi kupaindulásért, míg a Vasas és a Puskás Akadémia a bennmaradásért küzd.

Az OTP Bank Liga 33. (utolsó) fordulójának szombati programja:

Újpest FC-Videoton FC, 16.30 (Élő közvetítés: M4 Sport, m4sport.hu, Duna World)
Puskás Akadémia-Budapest Honvéd, 16.30 (körkapcsolás)
Békéscsaba 1912 Előre-DVSC-TEVA, 16.30 (körkapcsolás)
MTK Budapest-Vasas, Dunaújváros, 16.30 (körkapcsolás)
Szombathelyi Swietelsky-Haladás-Ferencváros, Sopron, 16.30 (Élő közvetítés: m4sport.hu)
Diósgyőri VTK-Paksi FC, 19.00 (Élő közvetítés: M4 Sport, m4sport.hu)

forrás: híradó.hu

Leave a Reply 3092 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: