< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Gyurcsány: Orbán az első miniszterelnök, akit elítéltek hazugságért/// Gyurcsány: premier Premier ministre Orbán, qui a été condamné pour avoir menti

| Mobile | RSS

Gyurcsány: Orbán az első miniszterelnök, akit elítéltek hazugságért/// Gyurcsány: premier Premier ministre Orbán, qui a été condamné pour avoir menti

2016. május 1. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Gyurcsány: Orbán az első miniszterelnök, akit elítéltek hazugságért

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen


Isten áldja meg a www.fecsego.eu nemzetközi hírportált és óvja Magyarországot

FOTÓ: Tóth Gergő/Népszava

Ahogy a Népszava is beszámolt róla, a Fővárosi Törvényszék szerdai ítéletében mondta ki, hogy Orbán Viktor korábban valótlanul állította Gyurcsány Ferenc cégének uniós fejlesztési programokról szóló megbízásával kapcsolatban, hogy a pénzt pártcélokra is használják. A DK elnöke az ítéletet a Népszabadságnak úgy kommentálta, hogy a rendszerváltozás után Orbán az első hivatalban lévő miniszterelnök, akit hazugságért elítéltek.

Mint írtuk, a Gyurcsány Ferenc tulajdonában álló Altus Zrt. első fokon pert nyert Orbán Viktorral szemben. Az ítélet kimondja, hogy a kormányfő az uniós tenderen nyert szerződést abban a hamis színben tüntette föl, hogy az Altus a megbízást politikai megfontolásból vezérelve nyerte el. A bíróság döntése szerint Orbán Viktornak 270 ezer forint perköltséget kell fizetnie az Altusnak, és nyilatkozatban kell kifejeznie sajnálkozását.

Gyurcsány Ferenc pénteki sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy az ügynek két tanulsága van: egyrészt, hogy Orbán Viktor “bármilyen gátlástalan hazugságra kész”, ha politikai érdeke úgy kívánja, másrészt pedig az, hogy Orbán Viktor morális, társadalmi és politikai értelemben egyaránt legyőzhető.

A volt kormányfő a Népszabadságnak is nyilatkozott a törvényszék döntésével kapcsolatban, az ítéletről azt mondta: “Orbán Viktor ügyvédje nem volt képes a miniszterelnök állításainak igazolására. A bíróság azt állapította meg, hogy az Altus egy szabályos nemzeti versenyben a legjobb ajánlattevőként nyerte el a megbízást, és valós üzleti teljesítményt nyújtott. A miniszterelnök balszerencséje az volt, hogy még ha akartuk volna, technikailag akkor se tudtuk volna a megbízásból befolyó pénzt felhasználni, mert amikor Orbán ezt állította, akkorra ebből az Altusnál már semmi sem maradt. Minden pénz a tizenegy alvállalkozó kifizetésére ment el – magyarázta a volt kormányfő, aki a döntést úgy kommentálta, hogy a rendszerváltozás után Orbán az első hivatalban lévő miniszterelnök, akit hazugságért elítéltek.

“Őszintén szólva nem bánom, hogy ez kihozza a sodrából a Fideszt. Sőt, van a lelkem mélyén némi kaján káröröm is, mert az nem zavar, ha vert helyzetükben csak ehhez tudnak folyamodni” – nyilatkozott a DK elnöke a Népszabadságnak.

forrás:népszava online.hu

Gyurcsány: premier Premier ministre Orbán, qui a été condamné pour avoir menti

[Caption id = “attachment_76574” align = largeur “de AlignLeft” = “150”] pays 1OO de www.fecsego.eu, sur tous les continents www.fecsego.eu 1OO pays sur tous les continents [/ caption]

Que Dieu bénisse et protège portail nouvelles internationales Hongrie

PHOTO: Greg Toth / Voix populaire

Comme la voix populaire a également indiqué que, dans l’arrêt de la Cour municipale mercredi a estimé que Orban avait faussement prétendu dans le cadre de commandes sur les programmes de développement entreprise Gyurcsany UE que l’argent utilisé à des fins de partie. Le président du verdict DK Népszabadság a commenté que, après la transition Premier ministre Orbán, dans le front office qui a été condamné pour avoir menti.

Comme décrit, Ferenc Gyurcsany détenue par Altus en première instance Plc. A gagné un procès contre Viktor Orban. Le jugement indique que le Premier ministre a remporté un contrat d’offres de l’UE attribués dans une fausse lumière à la hauteur d’Altus considérations politiques principe directeur gagné. La décision du tribunal, selon Viktor Orbán 270 mille forints pour payer les frais de justice à Altus, et la déclaration devrait exprimer ses regrets.

La conférence de presse de Ferenc Gyurcsany vendredi, a déclaré que le cas de deux leçon ici: d’abord, que Viktor Orbán «tout de mensonge sans scrupules prêts” lorsque l’intérêt politique exige, d’autre part, le fait que Viktor Orbán, termes moraux, sociaux et politiques peuvent être surmontés.

L’ancien chef du gouvernement de la liberté du peuple commentaire aussi sur la décision du tribunal, le jugement a déclaré: «L’avocat de Viktor Orban n’a pas été en mesure de confirmer les affirmations du Premier ministre, le tribunal a jugé que le Altus à un concours national régulier pour le meilleur soumissionnaire a obtenu le contrat. et a fourni la performance réelle de l’entreprise. le malheur du premier ministre était que même si nous avions voulu, techniquement, il ne pouvait pas avoir été utilisé sur l’afflux de commandes de l’argent parce que quand Orban, a déclaré, alors il Altusnál n’a plus rien. Tout l’argent dans les paiements onze sous-traitants Il est parti – a expliqué l’ancien premier ministre qui a commenté la décision de changer le système après que le Premier ministre Orbán, dans le front office qui a été condamné pour avoir menti.

«Franchement, je ne me dérange pas que cela fait ressortir le caractère du fait Fidesz, il y a quelques jubilation malveillante dans les profondeurs de mon âme, parce qu’il ne se soucie pas si elle était battue cette situation ne peut être invoquée.” – A déclaré le président de DK Népszabadság.

Source: référendum online.hu

Leave a Reply 247 megnézve, 1 alkalommal mai nap |