< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Összeütközött két tengeralattjáró – mindenki hallgat))) Collision de deux sous-marins – l’écoute de tout le monde

| Mobile | RSS

Összeütközött két tengeralattjáró – mindenki hallgat))) Collision de deux sous-marins – l’écoute de tout le monde

2016. május 1. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Összeütközött két tengeralattjáró – mindenki hallgat

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

Isten áldja meg a www.fecsego.eu nemzetközi hírportált és óvja Magyarországot!

Bár a Balti-tenger nem éppen hemzseg a lengyel tengeralattjáróktól, egyiküknek sikerült összeütköznie egy orosz tengeralattjáróval – közölte a Gazeta Wyborcza.

szerző:Barabás T. János

Az orosz felségvizeken ütközött össze egy lengyel és egy orosz tengeralattjáró, az Orzel és Krasznodar az orosz Interfax hírügynökség szerint, amely úgy értesült, hogy a lengyel egységet kikötőbe kellett vontatni. Az orosz hajót nem érte súlyosabb kár, önerőből sikerült eljutnia a szentpétervári kikötőbe. A lengyel haditengerészet határozottan cáfolta a hírt, de sem a lengyel, sem az orosz hadügyminisztérium nem volt hajlandó nyilatkozni az ügyben.
Egyre rosszabbul élnek az oroszok

Az orosz állami médiumok hírportáljáról, a REN TV-ben, amely elsőként számolt be az esetről, perceken belül eltűnt a hír. Egyes jelentések szerint a balesetre egy tervezett hadgyakorlat alatt került sor, amelyben a két hajónak felváltva kellett volna megpróbálni a másikat a felszínre emelkedésre kényszeríteni.

Az orosz tengeralattjárókat is érik balesetek. Ugyancsak a hét végén egy kamcsatkai javító üzemben dokkoló Krasznojarszk nukleáris tengeralattjáró gyulladt ki, miközben a törzsét bontották le. A moszkvai védelmi minisztérium közleménye szerint ezt is, mint minden más bontásra küldött tengeralattjárót megfosztották teljes fegyverzetétől és minden nukleáris elemétől, tehát semmilyen veszély sem fenyegetett – írta a Szputnyik.

A fenti MTI/EPA-kép illusztráció, rajta a Rosztov-na-Donu nevű dízel-elektromos tengeralattjáró látható, az orosz haditengerészet szentpétervári hajógyárában készült.

forrás:napi gazdaság.hu

Collision de deux sous-marins – l’écoute de tout le monde

[Caption id = “attachment_76574” align = largeur “de AlignLeft” = “150”] pays 1OO de www.fecsego.eu, sur tous les continents www.fecsego.eu 1OO pays sur tous les continents [/ caption]

Que Dieu bénisse et protège le portail de nouvelles international www.fecsego.eu Hongrie!

Bien que la mer Baltique est pas exactement regorge de sous-marins polonais, l’un d’entre eux a réussi à összeütköznie un sous-marin russe – Gazeta Wyborcza a dit.

Auteur: John T. Barabas

Les eaux territoriales russes sont entrés en collision avec un polonais et un sous-marin russe Orzel à Krasnodar et Interfax agence de nouvelles de la Russie, selon laquelle il a été informé que les unités polonaises ont dû être remorqué au port. Le navire russe n’a pas subi de graves dommages, en interne fait au port de Saint-Pétersbourg. La marine polonaise a fermement démenti les nouvelles, mais ni le polonais, ni le ministère russe de la Défense a refusé de commenter l’affaire.
De plus en plus de Russes pire off

Les médias Etat de presse russes du REN TV, qui ont rapporté d’abord l’incident, les nouvelles ont disparu en quelques minutes. Selon certains rapports, l’accident a eu lieu au cours d’un exercice militaire prévu dans lequel les deux navires devraient essayer de l’autre pour remonter à la surface pour forcer les virages.

Les sous-marins russes atteignent les accidents. Aussi le week-end dans un atelier de maintenance accueil Kamchatka Krasnoyarsk sous-marin nucléaire a pris feu alors qu’il tirait sur son torse. Le ministère de la Défense à Moscou a déclaré dans un communiqué que, comme tous les autres sous-marin envoyé pour le démantèlement et dépouillé de toutes les armes nucléaires pleins d’articles, donc aucun danger menacé – Sputnik.

Le MTI / EPA Illustration ci-dessus, portant un diesel-électriques sous-marins les noms indiqués à Rostov-on-Don, la marine russe faite à Saint-Pétersbourg chantier naval.
Source: Daily gazdaság.hu

Leave a Reply 218 megnézve, 1 alkalommal mai nap |