< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Lövöldözés volt a Fehér Ház környékén, egy emberre rálőttek/// Tiroteos estaban cerca de la Casa Blanca, un hombre recibió un disparo

| Mobile | RSS

Lövöldözés volt a Fehér Ház környékén, egy emberre rálőttek/// Tiroteos estaban cerca de la Casa Blanca, un hombre recibió un disparo

2016. május 21. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Lövöldözés volt a Fehér Ház környékén, egy emberre rálőttek

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen


Isten áldja meg a www.fecsego.eu nemzetközi hírportált és óvja Magyarországot!

Lövöldözés miatt lezárták helyi idő szerint péntek délután a washingtoni Fehér Házat és a környékét.

Lövöldözés volt a Fehér ház környékén péntek délután – jelentette több amerikai tévécsatorna és lap.

Az ABC megtudta, hogy a hatóságok rálőttek egy emberre a Fehér Ház közelében, de nem a komplexum területén. A New York Times szerint az illető megsebesült és kórházba szállították.

A környező utcákat kiürítették, a Fehér Ház tetején mesterlövészek jelentek meg. Barack Obama nem tartózkodott a Fehér Házban az incidens idején.

forrás:hvg.hu

Tiroteos estaban cerca de la Casa Blanca, un hombre recibió un disparo

[Caption id = “attachment_76574” align = “AlignLeft” width = “150”] países 1OO www.fecsego.eu, en todos los continentes www.fecsego.eu 1OO países de todos los continentes [/ caption]
Que Dios bendiga y proteja el portal de noticias internacionales www.fecsego.eu Hungría!

Se cerraron debido a los disparos viernes por la tarde, hora local, según la Casa Blanca en Washington y sus alrededores.

Tiroteos estaban cerca de la Casa Blanca el viernes por la tarde – dijo que varias estaciones de televisión en Estados Unidos y periódicos.

ABC se supo que las autoridades dispararon a un hombre cerca de la Casa Blanca, pero no el campo complejo. The New York Times dijo que la persona fue herido y trasladado al hospital.

Las calles de los alrededores se vaciaron, los francotiradores en la parte superior de la Casa Blanca aparecieron. Barack Obama no estaba en la Casa Blanca en el momento del incidente.

Fuente: hvg.hu

Leave a Reply 141 megnézve, 1 alkalommal mai nap |