< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Rendőrségi üzenet a portugál meccsre készülő magyaroknak

| Mobile | RSS

Rendőrségi üzenet a portugál meccsre készülő magyaroknak

2016. június 21. | hozzászólás | Közélet

Rendőrségi üzenet a portugál meccsre készülő magyaroknak

2016.06.21. 08:3822

Megváltoztatták a magyar szurkolók szerdai gyülekezési pontját a franciaországi Lyonban, ahol a magyar válogatott a portugál csapattal mérkőzik meg a labdarúgó-Európa-bajnokságon.

A Police.hu azt írtja, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel módosították a kiindulási állomást a szurkolói csoportok, a magyar rendőri delegáció és a helyi rendőri erők egyeztetése után.

Az új gyülekezési pont a L’hippodrome de Lyon – Carré de Soie, amely a Metro “A” vonalának végállomásán található Vaulx-en-Velin – La Soie megállótól gyalog a Rue de la Poudrette–Avenue de Bohlen útvonalon keresztül közelíthető meg.

Az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata hangsúlyozta, hogya gyülekezés változatlanul szerda déltől kezdődik.A vonulás a korábbiaknak megfelelően délután kettőkor indul a találkozási pontról, ahonnan 5,5 kilométer a stadion.

Fotó: Polyák Attila – Origo

Az ORFK kéri azokat a szurkolókat, akik nem vesznek részt a vonuláson, hogy a biztonsági átvizsgálás miatt, a torlódás elkerülése érdekében időben érkezzenek meg a mérkőzés helyszínére.

forrás:origo.hu

Leave a Reply 649 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: