< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Jobbik lakossági fóruma Bakson, avagy a faluvezető s csapata szégyelli a faluját

| Mobile | RSS

Jobbik lakossági fóruma Bakson, avagy a faluvezető s csapata szégyelli a faluját

2016. június 25. | hozzászólás | Közélet

2016 júnbius 23 jobbik fórum bakson 006
2016 júnbius 23 jobbik fórum bakson 005
2016 júnbius 23 jobbik fórum bakson 0022016 júnbius 23 jobbik fórum bakson 003

Jobbik lakossági fóruma Bakson, avagy a faluvezető s csapata szégyelli a faluját

A Jobbik kihasználta a lehetőségét s megpróbált segíteni a becsapott Baksiaknak. Fontos és részletes analízist mutatott, vázolt fel Hegedűs Lórántné Jobbikos országgyűlési képviselő asszony a Baksi csatornázási ügyben. A problémát elemezte, majd részletesen kitért a felmerülő hézagokra-dilemmákra!

A közel 1700 fős faluból kb. 100-an lehettek ott. (?) Mindenki várta Búza Zsoltot a faluvezetőt a – gyávát, aki nem jött el – hogy válaszoljon a kérdésekre. Búza határozottan fél, mert mindig azzal dicsekszik, hogy miniszterek, államtitkárok, főkapitányok, országgyűlési képviselők, illetve a püspök Úr a barátja!!De Ő megalázta a választóit, s szokásához híven hű maradt önmagához.

Jobbikos Dudás Zoltán Sándorfalva önkormányzati, illetve Csongrád megyei képviselő Úr megnyitójában kitért a Baksi csatornázási kivitelezés visszásságaira. Későbbiekben részletezte a felmerülő hibákat s kontra megoldásokat javasolt a jelenlévő polgároknak. Nagy taps fogadta a segíteni akaró Jobbikos képviselőt – majd átadta a szót Hegedűs Lórántné országgyűlési képviselő asszonynak. (Csak megjegyzem, hogy a térség országgyűlési képviselője Farkas Sándor. Neki itt kellett volna lenni a választóinál s támogatni őket. Országgyűlési képviselő választásokon, Sándorfalván a választóinak csülkös pörkölttel kedveskedett, amíg a Baksiaknak teával. Képviselő Úr! A Baksi választói, akinek könyörgött a választásokon, hogy Önre szavazzanak, most meg megalázza, semmibe veszi a választóit? Amikor segítségre van szüksége, akkor kéri a közmunkások támogatását?)

A képviselő asszony kitért a csatornázás támogatási összegeinek permanens mértékére 65-95%, s a fennmaradó 5 %-ot a Belügyminisztérium állta! Ergo:- a befizetett önrészt teljes mértékben vissza kell fizetni a Baksi önkormányzatnak, az állampolgároknak!
A támogatás összegének ¼ az állam állta, a fennmaradt 2/3 részét az Eu biztosította. A kamatokról még nem is beszéltünk.
(Akkor miről beszélünk Búza gyerek)

A csatornázás befejezésekkor több szakembernek kellet volna részt venni az átadáskor! Búza gyerek! Ha nem értesz hozzá, – de miért is értené – ne szégyellj, tanácsot kér az okosabbtól. De ez neked nem megy! Te nem való vagy vezetőnek, hisz sem képességet, sem a szellemi felkészültséged, meg egyébként is nincs nem is volt gyakorlatod. Mondj le s költözz el Baksról. Te nem kívánatos személy vagy a Baksiaknak!

Továbbiakban a számlázás, a pénzügyi feltételeket ecsetelte a képviselő asszony. Felvilágosítást adott, hogy e fontos pénzügyi manővereket szakaszosan ellenőrizni kell, majd a lakosság részére folytatólagos tájékoztatást kell folyamatosan biztosítani. A költségek felhasználását permanensen kontrollálni, pontosan a visszaélések miatt! ( Tudtad ezt te nyomdász fiú?) A befizetett pénzeket vissza kell fizetni a polgároknak! A betétet nem lehet másra felhasználni ( Búza gyerek erről mi a véleményed?) Ki vagy kik ellenőrizték a pénzügyi transzakciókat? Mikor, milyen időközönként tájékoztattad a Baksi polgárokat a pénzügyi helyzetről!

Nagyon fontos információt kaptunk a képviselő asszonytól, hogy a Baksi Vízközmű Társaság vezetőségében nem szerepelhetett volna sem önkormányzati képviselő, sem közalkalmazott. Felmerül a kérdés a Búza fiú mért választatta meg magát elnöknek…gondolom nem lesz nehéz erre válaszolnia a hivatalos vizsgálatkor!!!

2016-06-25 oil

Leave a Reply 1609 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: