< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Végrehajtás indult Orbán barátjának cégénél

| Mobile | RSS

Végrehajtás indult Orbán barátjának cégénél

2016. június 29. | hozzászólás | Közélet

Végrehajtás indult Orbán barátjának cégénél

fecsegő szimbolum
www.fecsego.eu nemzetközi hírportál jó nagyon jó!

A három éve 3 milliárd forint EU-pénzzel megtámogatott Garangold Zrt. ellen végrehajtás van érvényben. A Garancsi István száz százalékos tulajdonában álló cég szerint technikai hiba történt.

Végrehajtást jegyzett be az adóhivatal Garancsi István Garangold Investment Zrt. nevű cége ellen – írta a szerdai Népszabadság a Céginfó.hu adataira hivatkozva. Az eljárás oka és a hátralék nagysága nem ismert.

A társaság a lapnak azt mondta, technikai hiba történt, amelyet azóta elhárítottak, így a helyzet rendeződött. A befektetési cég kivonatában azonban továbbra is szerepel a végrehajtási lejárásról szóló bejegyzés.

A Granagoldnak három éve hárommilliárd forintnak megfelelő EU-támogatást ítélt meg egy magyar bírálóbizottság. A cGarancsi István száz százalékos tulajdonában álló cégnek az volt a feladata, hogy ígéretesnek tartott cégekbe fektessen. A kiválasztottak az ugyanarra a székesfehérvári címre bejegyzett Winery Datamanagement, illetve az AgroNode és Tundralog Kft.; a hatvani Visual Europe Zrt., a miskolci Energy Hungary, valamint a péri TrustAir Aviation.

Az Orbán Viktor miniszterelnökhöz és Csányi Sándor OTP-elnökhöz is közel álló Garancsi István nagybefektető tavaly alapkezelője teljes nyereségét kivette osztalékként.

forrás:hvg.hu

Leave a Reply 1038 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: