< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Mindenkit átvert a Music FM-től távozó rádiós?

| Mobile | RSS

Mindenkit átvert a Music FM-től távozó rádiós?

2016. június 30. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Mindenkit átvert a Music FM-től távozó rádiós?

fecsegő szimbolum

www.fecsego.eu nemzetközi hírportál jó nagyon jó!

Miután azt lehetett hallani, hogy a Music Fm rádiósa azért távozik, mert a tévézésre szeretne koncentrálni, a Bors most azt írja, hogy a Rádió1 folyosóján azt suttogják, hogy Cooky feléjük tart. A bulvárlap erre hivatkozva már azt lebegtette, hogy a műsorvezető bejelentése csak színjáték volt, ám ezt a Nagy Duett volt zsűritagja cáfolta.

– Hallottam én is, hogy beszélnek rólam mindenfélét össze­-vissza. Már visszajutott a fülembe, hogy a Class Fm-nél fogok felbukkanni, de az is, hogy a Rádió1 mikrofonja mögött. Ez mind badarság, most a tévézésre szeretnék koncentrálni, egyelőre semmi más nem érdekel – ezzel le is zárta a témát a rádiós, ám a Bors nem hagyta annyiban a dolgot. Népi bölcsességre hivatkozva azt írják: “nem zörög a haraszt, ha a szél nem fújja”, meg egyébként is, Cooky már néhány évvel ezelőtt is cserbenhagyta rajongóit, amikor a Rádió1-nél egyszerűen nem jelent meg a saját műsorában.

A bulvárlap arra is alapozza állítását – miszerint színjáték volt a nagy bejelentés -, hogy Cooky Facebook-oldalán sejtelmesen utalt is rá, hogy talán mégis visszatér az éterbe, ám ezeket a hozzászólásokat egy idő után átszerkesztette, illetve törölte.

A Music Fm vezérigazga­tója úgy nyilatkozott a lapnak, hogy azért érezné a rádió és a hallgatók arcul csapásának, ha igaz lenne a hír, miszerint Cooky a Rádió1-nél folytatja, mert amikor a műsorvezető közölte a felmondását, azt hangsúlyozta, hogy ő nem olyan inkorrekt, mint a négy távozó DJ, és nem megy a Rádió1-be.

forrás:népszava online.hu

Leave a Reply 651 megnézve, 2 alkalommal mai nap |