< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Otrombán gyalázza a Ligetvédőket a Fidesz

| Mobile | RSS

Otrombán gyalázza a Ligetvédőket a Fidesz

2016. június 30. | hozzászólás | Közélet

Otrombán gyalázza a Ligetvédőket a Fidesz

fecsegő szimbolum
www.fecsego.eu nemzetközi hírportál jó nagyon jó!

A városligeti tiltakozásoknak semmilyen alapja nincs, azok kizárólag politikai célokat szolgálnak – állítja közleményében a Fidesz, meg azt is, hogy a Városliget szebb, zöldebb, fásabb és a főváros “legszebb parkja” lesz.

A nagyobbik kormánypárt ezt arra reagálva közölte, hogy Szabó Rebeka zuglói alpolgármester szerdai sajtótájékoztatóján bejelentette: a Párbeszéd Magyarországért (PM) bántalmazás hivatali eljárásban gyanújával ismeretlen tettes ellen feljelentést tesz, mert kifogásolja, ahogy a rendőrök kedden feloszlatták a Városligetben a volt Közlekedési Múzeumnál zajló tüntetést. A PM emellett Pintér Sándor belügyminisztertől is az eset kivizsgálását kéri.

A rendőrség kedden azt közölte, hogy több mint harminc tüntetőt vezettek ki a városligeti demonstráció helyszínéről, egy embert pedig előállítottak. A Városliget Zrt. az esetről azt írta, hogy tiltakozók egy csoportja megtámadta a bontási területet.

A Fidesz szerdai közleményében “az ellenzéket és aktivistáikat”, arra kérte: “fejezzék be a hírhamisítást és a hisztériát a Városliget ügyében”. A parkban a zöldterület nagysága nő, kevesebb beton, több fa és cserje lesz, a kivágott fákat pedig többszörösen pótolják – állították.
forrás:propeller.hu

Leave a Reply 1004 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: