< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Terror Bombariadó a New York-i reptéren, a CIA támadásra figyelmeztet/// terror amenaza de bomba en el aeropuerto de Nueva York, la CIA advierte de ataques

| Mobile | RSS

Terror Bombariadó a New York-i reptéren, a CIA támadásra figyelmeztet/// terror amenaza de bomba en el aeropuerto de Nueva York, la CIA advierte de ataques

2016. június 30. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Terror
Bombariadó a New York-i reptéren, a CIA támadásra figyelmeztet

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

Isten áldja meg a www.fecsego.eu nemzetközi hírportált és óvja Magyarországot!

A repülőtéri riadalom rövid ideig tartott, mert miután a rendőrség különleges egysége átvizsgálta a gazdátlan csomagot, kiderült, hogy ártalmatlan.

Gyanús csomag miatt rövid időre kiürítették szerda reggel a New York-i Kennedy repülőtér egyik terminálját. Közben az amerikai Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) vezetője amerikai terrortámadás lehetőségére figyelmeztet.

A repülőtéri riadalom rövid ideig tartott, mert miután a rendőrség különleges egysége átvizsgálta a gazdátlan csomagot, kiderült, hogy ártalmatlan.

Joe Pentangelo, a New York és New Jersey kikötői – köztük a légikikötői – biztonságért felelős hatóság szóvivője sajtóértekezleten jelentette be, hogy bombakereső különleges egység vizsgálta át a csomagot. Ezzel egyidejűleg lezárták a repülőtérhez vezető utakat is.

John Brennan, a Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) igazgatója hétfőn reggel a Yahoo Newsnak adott interjújában egyébként arra figyelmeztetett, hogy az isztambuli támadáshoz hasonló terrorakció várható az Egyesült Államokban is. Mint fogalmazott, “meglepődne”, ha az Iszlám Állam nevű terrorszervezet nem próbálkozna terrortámadással az Egyesült Államok ellen is, s hangsúlyozta, hogy nagyon nehéz egy ilyen támadást megelőzni, kivált azért, mert szerinte “az ellenség nagyon eltökélt”. Ugyanakkor nem erősítette meg, hogy az isztambuli Atatürk repülőtéren elkövetett terrorakció felelőse az Iszlám Állam volna.

forrás:ma.hu

terror
amenaza de bomba en el aeropuerto de Nueva York, la CIA advierte de ataques

[Caption id = “attachment_76574” align = “AlignLeft” width = “150”] países 1OO www.fecsego.eu, en todos los continentes www.fecsego.eu 1OO países de todos los continentes [/ caption]

Que Dios bendiga y proteja el portal de noticias internacionales www.fecsego.eu Hungría!

El susto aeropuerto fue corta, porque después de la unidad especial de la policía inspeccionó el paquete no reclamado resultó ser inofensivo.

debido al paquete sospechoso evacuó brevemente miércoles por la mañana un terminal en el aeropuerto Kennedy de Nueva York. Mientras tanto, el jefe de la Agencia Central de Inteligencia (CIA), los Estados Unidos advierte de posibles ataques terroristas.

El susto aeropuerto fue corta, porque después de la unidad especial de la policía inspeccionó el paquete no reclamado resultó ser inofensivo.

Joe Pentangelo, Nueva York y Nueva Jersey puertos – incluyendo el puerto de aire – autoridades a cargo de portavoz de seguridad en una conferencia de prensa para anunciar que una unidad de búsqueda bomba especial investigó el paquete. Al mismo tiempo cerradas las carreteras que llevan al aeropuerto.

John Brennan, director de la Agencia Central de Inteligencia (CIA) en la mañana del lunes en una entrevista con Yahoo Noticias, por otra parte, advirtió que se espera que el ataque terrorista acción similar Estambul en los Estados Unidos. Al igual que lo puso, “sorprender” si la organización terrorista llamado Estado Islámico no habría intentado ataque terrorista contra los Estados Unidos, e hizo hincapié en que es muy difícil de prevenir este tipo de ataque, sobre todo porque según él “se determina el enemigo.” Sin embargo, se confirma que el acto terrorista cometido en el aeropuerto Ataturk de Estambul han estado a cargo del Estado Islámico.

Fuente: ma.hu

Leave a Reply 650 megnézve, 1 alkalommal mai nap |