< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Tarlós Lázárról: Bokszkesztyűt húzunk, nem nagykést rántunk))) Tarlós Lazare: Gants de boxe sont tirés, pas grand Rant de couteau

| Mobile | RSS

Tarlós Lázárról: Bokszkesztyűt húzunk, nem nagykést rántunk))) Tarlós Lazare: Gants de boxe sont tirés, pas grand Rant de couteau

2016. július 9. | hozzászólás | Közélet

Tarlós Lázárról: Bokszkesztyűt húzunk, nem nagykést rántunk

fecsegő szimbolum


www.fecsego.eu nemzetközi hírportál jó nagyon jó!

A főpolgármester szerint nem olyan rossz a viszonya a Miniszterelnökséget vezető miniszterrel, mint ahogy azt a sajtó tálalja. Elmondta a véleményét a kormányátalakításról is.
Tarlós Lázárról: Bokszkesztyűt húzunk, nem nagykést rántunk

Tarlós István mai sajtótájékoztatóján is előkerült az örökzöld téma: milyen a kapcsolata Lázár János miniszterrel. A városvezető először is leszögezte, hogy a mai magyar politikában messze nem a Tarlós-Lázár munkakapcsolat a legrosszabb.

„Mind a ketten olyan körben szocializálódtunk, hogy szemtől-szembe. Aztán ez a mai magyar politikában általában elég szokatlan”

– magyarázta Tarlós, hozzátéve, hogy ők csak bokszkesztyűt húznak, nem nagykést vesznek a kezükbe, de a bokszkesztyű sokszor feltűnőbb.

Tarlós István szerint nem mondható az sem, hogy Budapest városvezetésének és a kormánynak rossz lenne a viszonya, amit az is mutat, hogy a főpolgármester ezentúl ott lesz a fővárost érintő kormányüléseken.

A kormány átszabásáról és Rogánról

Ahogy arról tegnap mi is beszámoltunk, Orbán Viktor döntése nyomán a kormányzat munkája két kormánykabinetbe, egy gazdasági és egy stratégiai kabinetbe tagozódik a jövőben. Erről is megkérdezték Tarlóst, aki szerint harmadiknak ott lesz Rogán Antal is, egy „kívülről nem teljesen tisztázott szerepkörrel”.

Tarlós a sajtótájékoztatón egyébként hangsúlyozta: ha létezik Habony-Rogán érdekkör, ő annak nem tagja, ezért nem akar a témáról nyilatkozni. Ahogy arról tegnap beszámoltunk, a főpolgármester tegnap megtiltotta a Fővárosi Közbeszerzési Kft.-nek, hogy a jövőben együtt dolgozzon a Kosik-, illetve Kertész Balázs-féle ügyvédi irodával. A Válasz.hu információi szerint az iroda a Habony–Rogán-körhöz tartozik.

forrás:atv.hu

Tarlós Lazare: Gants de boxe sont tirés, pas grand Rant de couteau


www.fecsego.eu international Bonnes nouvelles!

Le maire est pas une si mauvaise relation avec le premier ministre doit être conduit, comme nous trouvons dans la presse. Il a dit une critique de bien kormányátalakításról.
Tarlós Lazare: Gants de boxe sont tirés, pas grand Rant de couteau

István Tarlós la conférence de presse d’aujourd’hui a également été le sujet à feuilles persistantes: quelle est la relation entre le ministre Janos Lazar. premier chef de la ville a également déclaré que la politique hongroise actuelle est loin de la relation de travail de Lazare-Tarlós le pire.

“Tous les deux sont largement socialisé face-à-face. Ensuite, cette politique hongroise contemporaine est généralement tout à fait inhabituel ”

– Tarlós at-il expliqué, ajoutant que ils ont juste tiré des gants de boxe, pas de grands couteaux dans leurs mains, mais les gants de boxe sont souvent frappante.

Selon István Tarlós, il ne peut pas dire non plus que la gestion de la ville de Budapest et le gouvernement serait mauvaise relation, comme indiqué par le maire à partir de maintenant il y aura des réunions impliquant le gouvernement dans la capitale.

Le átszabásáról du gouvernement et Rogánról

Comme nous l’avons rapporté hier, nous avons également, à la suite de la décision du travail du gouvernement deux de kormánykabinetbe de Viktor Orbán, une économique et une armoire stratégique est divisé en l’avenir. Tarlós a également demandé à savoir qui sera là, selon la troisième Antal Rogan est un «rôle en dehors est pas entièrement comprise.”

Tarlós a souligné lors de la conférence de presse de toute façon, s’il y a un intérêt Rogan Si Bony-tour, il ne fait pas partie de, il ne veut pas se prononcer sur le sujet. Comme nous l’avons rapporté hier, le maire hier interdit l’approvisionnement municipal Ltd, qui va travailler avec le Kosik- et le bureau de l’avocat de Balázs Kertész. Le Válasz.hu selon les informations du bureau appartient au Bony-Si Rogan-cercle.

Source: atv.hu

Leave a Reply 721 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: