< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Kommandósok menekítették ki Tarsolyt a tárgyalóteremből))) Comandos fueron evacuados fuera del manguito sala

| Mobile | RSS

Kommandósok menekítették ki Tarsolyt a tárgyalóteremből))) Comandos fueron evacuados fuera del manguito sala

2016. július 13. | hozzászólás | Közélet

Kommandósok menekítették ki Tarsolyt a tárgyalóteremből

fecsegő szimbolum

www.fecsego.eu nemzetközi hírportál jó nagyon jó!

Mindig a Quaestor-vagyon megtartásán dolgoztunk – ezt Tarsoly Csaba, a Quaestor-csoport korábbi vezetője mondta, mielőtt a vád ismertetésével elkezdődött a Quaestor-ügy tárgyalása. Az ügyészség több mint ötezer rendbeli bűnszervezetben elkövetett csalással és sikkasztással vádolja Tarsoly Csabát és társait. A két és félezer oldalas vádirat összefoglalóját közel három napig fogják csak ismertetni. Az ellenzéki pártok szerint nemcsak Tarsoly Csaba és társai a felelősek a Quaestor-ügyben történtekért. Egyenesen a kormányban kell keresni a fellősöket, ezt mondja a Demokratikus Koalíció. Az MSZP azt kifogásolta, hogy továbbra sem tudni, hogy hová tűnt a Quaestor vagyona. További részletek a videóban.
Lejátszás

szerző:atv.hu

Comandos fueron evacuados fuera del manguito sala

 castañeteo el símbolo

www.fecsego.eu noticias internacionales Buena!

Siempre trabajamos Quaestor, o la explotación – esto Tarsoly Csaba, ex líder del grupo Questor dijo antes de la presentación de la persecución comenzó a discutir el caso Quaestor. La oficina del fiscal de más de cinco mil cargos de fraude y malversación cometidos por una organización criminal acusado Tarsoly Csaba y sus asociados. Las dos y media de mil páginas acusación es sólo se presentará un resumen de casi tres días. De acuerdo con los partidos de la oposición no sólo Tarsoly Csaba y otros eran responsables de lo sucedido en el caso Quaestor. Directamente de la Junta deben buscar los ancestros en el gobierno, dice la Coalición Democrática. El PSOE se quejó de que todavía no sabe dónde lo hicieron los activos Quaestor. Más detalles en el video.
jugar

Autor: atv.hu

Leave a Reply 857 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: