< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Varga: csökkenhetnek a nyugdíjak

| Mobile | RSS

Varga: csökkenhetnek a nyugdíjak

2016. július 16. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Varga: csökkenhetnek a nyugdíjak

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

Isten áldja meg a www.fecsego.eu nemzetközi hírportált és óvja Magyarországot!

Amennyiben sikeres lenne a férfiak 40 éves munkaviszony utáni nyugdíjazása érdekében tervezett referendum, akár nyugdíjcsökkentéssel is számolhatnak az öregségi ellátásban részesülők – mondta Varga Mihály az Origónak adott interjúban.

Amennyiben sikeres lenne a férfiak 40 éves munkaviszony utáni nyugdíjazása érdekében tervezett referendum, akár nyugdíjcsökkentéssel is számolhatnak az öregségi ellátásban részesülők – mondta Varga Mihály az Origónak adott interjújában.

Elkezdtük a számításokat a Kúria döntése után. Egy ilyen döntésnek az össznyugdíjrendszerre van hatása, így ha az oda befolyó járulékok több szereplő között oszlanak el, akkor az ellátás színvonala csökkenhet – vélte a nemzetgazdasági miniszter.

Szerinte egy ilyen kedvezmény biztosításával minden érintett nyugdíjasnak a jövedelme csökkenhet, éppen ezért úgy vélte, hogy minden ilyen kérést alaposan meg kell vizsgálni, alapos háttérszámítások kellenek. Az NGM-ben és az Emmiben rendelkezésére állnak a szükséges háttéradatok ahhoz, hogy objektív döntés szülessen.

forrás: napi gazdaság.hu

Leave a Reply 164 megnézve, 1 alkalommal mai nap |