< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Pokolba kívánják a magyarok Orbán stadionjait))) To hell with the Hungarians want to stadiums in Orban

| Mobile | RSS

Pokolba kívánják a magyarok Orbán stadionjait))) To hell with the Hungarians want to stadiums in Orban

2016. július 17. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Pokolba kívánják a magyarok Orbán stadionjait

fecsegő szimbolum

www.fecsego.eu nemzetközi hírportál jó nagyon jó!

A Publicus Intézet július 1. és 6. között reprezentatív közvélemény-kutatásban vizsgálta a labdarúgásra költött adóforintokkal kapcsolatos véleményeket.

Tíz megkérdezettből több mint nyolcan úgy gondolják, hogy a kormánynak kevesebbet, vagy jóval kevesebbet kellene stadionokra költenie.

A profi labdarúgás és az NB1-es focisták támogatására a válaszadók kétharmada kevesebbet költene. A stadionokra és a profi focira költött támogatás helyett a megkérdezettek elsősorban az egészségügyre, az oktatásra, a szegénység felszámolásara, és a munkahelyteremtésre költenének többet.

Pokolba kívánják a magyarok Orbán stadionjait

(fotó: 444.hu)

A 2016-os Európa-bajnokságon elért sikert a válaszadók egyértelműen a focisták és az edzők munkájának tudják be – és nem a stadionépítési láznak.

Tíz megkérdezettből több mint nyolcan (83 százalék) úgy gondolják, hogy a kormánynak kevesebbet, vagy jóval kevesebbet kellene stadionokra költenie. Ez az arány a fél évvel ezelőttihez képest 3 százalékponttal nőtt.

Továbbra is leginkább az MSZP és a Jobbik (88 és 90 százalék) szavazói költenének kevesebbet a stadionokra, de a Fidesz szavazóinak kétharmada (66 százalék) is ezen a véleményen van.

További részletek erre.

forrás:propeller.hu

To hell with the Hungarians want to stadiums in Orban

 chattering the symbol

www.fecsego.eu International Good news!

The Publicus Institute from 1 July to 6 representative public opinion survey examined the opinions related to football has spent tax forint with.

More than eight of ten megkérdezettből believe that the government less, or much less need to spend stadium.

To support the professional football and soccer players and NB1-thirds of the respondents spend less. Instead of the stadiums and support for professional soccer respondents spent mainly in the health, education, poverty eradication and employment creation is spent more.

To hell with the Hungarians want to stadiums in Orban

(Photo: 444.hu)

success in the 2016 European Championships, respondents clearly the soccer players and coaches can work on – and not in the stadium building spree.

Ten megkérdezettből more than eight (83 percent) believe that the government less, or much less need to spend stadium. This rate has increased by 3 percentage points in half compared to last year.

Continue to most of the MSZP and Jobbik (88 to 90 percent) voters less is spent on the stadium, but Fidesz two-thirds of voters (66 percent) is also in this opinion.

Read more of this.
Source: propeller.hu

Leave a Reply 843 megnézve, 1 alkalommal mai nap |