< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Pár nap és Lázár megkaphatja a szuperhatalmat))) A los pocos días reciben una superpotencia y Lazar

| Mobile | RSS

Pár nap és Lázár megkaphatja a szuperhatalmat))) A los pocos días reciben una superpotencia y Lazar

2016. július 18. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Pár nap és Lázár megkaphatja a szuperhatalmat

D NOE20150921041
www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

Isten áldja meg a www.fecsego.eu nemzetközi hírportált és óvja Magyarországot!
Tavaly ősszel komolyan felmerült, hogy Lázár lemond a miniszterségről, de végül kiegyeztek Orbánnal. A hódmezővásárhelyi politikus maradt a kormányban, viszont azóta több fontos területet is elvett tőle a kormányfő: Lázár először a magyar médiapiacon vesztette el meghatározó befolyását, a takarék-ügy kirobbanása után pedig a Posta és a takarékbankok integrációjának felügyelete sem az övé már. A miniszter százmilliárdok elosztásától esett el, és a minisztériumának hatásköre tovább szűkülhet, ha a műemlékvédelem és a lassan haladó Sorsok Háza-projekt is kikerül a kezéből. Néhány nap múlva mégis olyan kormányzati feladatot kaphat Orbántól, ami az eddigieknél is szélesebb, általános politikai hatalmat jelentene a számára. Olyan politikai befolyást, ami Orbánon kívül 2010 óta még senkinek sem volt. Cikkünkben bemutatjuk Lázár növekedésének krónikáját.
Az ember, aki ott sem volt

Az ember, aki ott sem volt

Rogán Antal környezetében változatos módokon kerültek kapcsolatba emberek a bűn világával, de ő kitart amellett, hogy semmiről sem tudott. Mióta eljött az V. kerületből, sorra borulnak a nyakába kellemetlen ügyek, a 10 milliós vesztegetési vád pedig az eddigi legsötétebb foltot ejtheti.Tovább

Rájár a rúd mostanában a Fidesz és a kormány két fiatal, ambiciózus politikusára. Rogán Antal azért küzd, hogy nehogy ráégjen Juhász Péter állítása, miszerint a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője még belvárosi polgármesterként bűnözőkkel üzletelt. Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter pedig hetek óta a Posta és a takarékintegráció körüli ügyekről magyarázkodik a Kormányinfókon.

Ahogy Rogán esetében szokatlan, hogy egy fideszes miniszternek azt kell nyilvánosan bizonygatnia, hogy nem fogadott el 10 millió forint kenőpénzt egy maffiavezértől, úgy Lázár helyzete sem kevésbé újszerű:

2010 óta nem volt még olyan, hogy egy kormánytagnak rendszeresen arról kelljen magyarázkodnia, hogy milyen feljelentések, nyomozások vannak egy közvetlenül általa felügyelt területen.

A két politikus helyzete abból a szempontból is nagyon hasonló, hogy mindketten azt mondják: teljesen tiszták, nem történt semmi törvénytelen körülöttük.

A különbség, hogy míg Rogán kormányzati feladatai látszólag változatlanok, a miniszterelnök néhány napja elvette Lázártól a gazdasági szempontból kiemelt jelentőségű takarékintegráció felügyeletét, és a miniszter mellől hirtelen eltűnt két fontos államtitkára is. Mindezt könnyen lehet úgy is értelmezni, hogy a ciklus közepén Lázár kapott egy gyomrost, intést a kormányfőtől, aki nem nézte jó szemmel a fiatal és dinamikus minisztere túlterjeszkedését.

Lázár nagyon tetszett Orbánnak

Orbán a 2010-es kormányváltás után – némi meglepetést okozva – az országos politikában tapasztalatlan, 35 éves Lázárt szemelte ki a Fidesz parlamenti frakcióvezetőjének. Nagyon komoly feladat volt ez, hiszen a kormányzás első éveiben rohamtempóban dübörgött a kormánypárti törvénygyár, amihez Lázár azzal járult hozzá, hogy fegyelmet tartott a rekordméretű frakcióban, és megszervezte a munkát.

A miniszterelnök nagyon elégedetten nézte Lázár ténykedését és kimagasló munkabírását, ezért a ciklus félidejében kinevezte a Miniszterelnökséget vezető államtitkárnak. Lázár 2012-ben akkora hatalmat kapott Orbántól, ami egy államtitkárnak sem volt a kabinetben. Övé lett a

 • a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (KEHI) felügyelete
 • az uniós fejlesztési pénzek szétosztásának felügyelete
 • és a külföldi hírszerzéssel foglalkozó Információs Hivatal felügyelete is

A politikus befolyása a harmadik Orbán-kormány megalakulásakor még ehhez képest is megsokszorozódott. Orbán a Miniszterelnökséget vezető miniszterré emelte, és egy csapásra rengeteg fajsúlyos területet került Lázár kontrollja alá:

 • vidékfejlesztés
 • műemlékvédelem és kiemelt kulturális beruházások
 • építésügy
 • településfejlesztés
 • nemzetpolitika
 • kormányhivatalok, járási hivatalok
 • Magyar Fejlesztési Bank, Posta- és takarékintegráció
 • nyelv- és nemzetstratégiai kutatások

2014 őszétől bekerült a miniszteri porfóliójába a(z)

 • állami közműholding megszervezése
 • Nemzeti Kommunikációs Hivatal
 • Paks II. projektcég
 • államosított MKB Bank
 • Millenáris Park bővítésének felügyelete

Ezeken kívül hozzá tartozik még:

 • kormányülések napirendjének összeállítása
 • Holocaust Emlékközpont
 • VERITAS Történelemkutató Intézet
 • Központi Statisztikai Hivatal (KSH)

Némethné is Orbánnak jelentett

Lázártól eddig két területet vett el a miniszterelnök. Először a 2015 őszén a Nemzeti Kommunikációs Hivatalt (NKOH), ami Rogán Antal Kabinetirodájához került. Nagyon fontos pozíció ez, ugyanis aki az NKOH-t felügyeli, az gyakorlatilag a magyar média egyik legbefolyásosabb szereplője. Ez a hivatal évi 25 milliárd forint állami hirdetés elköltését koordinálja, ami a teljes, nagyjából 190 milliárdos hazai reklámpiacon hatalmas anyagi koncentrációnak számít.

Az MFB, Posta- és takarékintegrációt valamint az állami közműholdingot a napokban vette ki Lázár kezéből a miniszterelnök azzal, hogy Németh Lászlóné nyugdíjazása után Bártfai-Mager Anderát nevezte ki kormánybiztosnak. Míg Némethné államtitkár volt és Lázár alá tartozott, addig Bártfai-Mager kormánybiztos lett, és közvetlenül Orbánnak fog beszámolni.

Bár komoly érvágásnak tűnhet, egy kormányközeli forrásunk szerint a változás inkább technikai jellegű, Némethné távozása nem jelenti egyértelműen Lázár gyengülését. Úgy tudjuk, hogy Némethnét maga a miniszterelnök választotta ki a feladatra (korábban ő nevezte ki miniszternek is), és bár szervezetileg Lázár volt a főnöke, Némethné valójában Orbánnak számolt be a munkájáról.

A napokban az is felröppent a sajtóban, hogy a Sorsok Háza projekt is kikerülhet Lázár portfóliójából, de forrásaink szerint “jelenleg ez nincs napirenden”.

Orbán teljesítette Lázár kívánságát

Összevetve más minisztériumok szervezeti felépítésével, Lázár jelenleg is a legtöbb területért felelős miniszter a kormányban. A többiek és Lázár közti különbség akkor igazán szembetűnő, ha a szervezeti ábrákon megnézzük, hogy mi tartozik jelenleg a Miniszterelnökséghez, és mi a Lázár házon belüli riválisának tartott Rogán-minisztériumhoz.

Lázár János nagyon boldog

Lázár János nagyon boldog

Rogán Antal biztosan nem lesz a beosztottja, a részletekről majd együtt tájékoztatnak. Orbán döntött, és mindenkinek jó lesz így. Tovább

Pedig nem volt olyan rég, kevesebb mint egy éve, hogy napokig valós lehetőségként lebegett a sajtóban, hogy Lázár lemond kormányzati pozíciójáról, ha Orbán beemeli a Miniszterelnökségre Rogánt. Forrásaink szerint azokban a tavaly szeptemberi napokban komoly feszültség és bizonytalanság volt Lázár emberei között, senki sem tudta megmondani, hogy mi lesz a hatalmi játszma kimenetele. Végül Lázár a helyén maradt, és széles mosollyal nyilatkozott azután, hogy kiegyeztek Orbánnal.

De a mosoly nem volt felhőtlen, mert a kormányfő ekkor vette el Lázártól az állami reklámköltések felügyeletét. Igaz, ha a miniszter egy korábbi nyilatkozatából indulunk ki, talán még örült annak, hogy megszabadították egy feladattól:

“Erőmet, képességeimet meghaladó feladatokat bízott rám a miniszterelnök és nagyon várom már, hogy leadhassak a portfóliómból. Energiapolitikai szakértő például nem vagyok, kereskedelmi, üzleti kérdésekkel kapcsolatban nem akarok válaszolni” – mondta tavaly februárban Szél Bernadettnek a parlamentben, miután az LMP társelnöke a paksi bővítéssel kapcsolatban kérdezte.

A miniszterelnök egy olyan ember és olyan vezető, aki ha valaki megold egy problémát, kettőt ad helyette.

nyilatkozta ezután a miniszter az Indexnek, és hozzátette: három éve mondja Orbánnak, hogy túl sok a feladata.

Lázárnak meg kellett aláznia a bizalmasát

A Lázár szerint túl széles lázári portfólió karcsúsodhat L. Simon László államtitkár menesztésével, ugyanis egyelőre nyitott kérdés, hogy marad-e a Miniszterelnökség hatáskörében a műemlékvédelem. Egy biztos: erről egyedül Orbán fog dönteni.

L. Simon kirúgása mindenkit meglepett, amikor Lázár bejelentette a legutóbbi Kormányinfón. Legjobban maga L. Simon lepődött meg, aki állítása szerint a sajtóból tudta meg, hogy többé nem államtitkár. Úgy tudjuk, a menesztést nem Lázár kezdeményezte, hanem a miniszterelnök, a Kormányinfót a miniszter is azzal kezdte, hogy Orbán dolgozószobájából jön.

Az első értelmezések arról szóltak, hogy a történetben L. Simon másodlagos szereplő, a helyzet Lázárnak igazán kellemetlen, hiszen nem tudta megvédeni az egyik fontos emberét, ráadásul arra “kényszerítette” a miniszterelnök, hogy megalázó módon, a hírt ne személyesen közölje régi bizalmasával, hanem élő adásban jelentse be, miután kijött a miniszterelnök dolgozószobájából.

Lázár erre nem tért ki, ő mindössze azzal indokolta L. Simon kirúgását, hogy a beosztottja nem végezte el a rá bízott feladatokat.

L. Simon nem értette meg az üzenetet

Bár kétségtelen, hogy L. Simon menesztése és annak körülményei kellemetlen helyzetbe hozták Lázárt, kormányzati forrásaink szerint az üzenet elsősorban nem a miniszternek szólt, hanem a renitens államtitkároknak, helyettes államtitkároknak.

Rendszeren belül az az üzenet, hogy mindenki hagyja abba az üzletelést. Mindenki tudja, hogy L. Simonnak vannak ügyei, de nem ő az egyetlen, ilyen szempontból problémás államtitkár. Orbán most vele statuált példát a többieknek

– mondta az Indexnek egy Lázár környezetében dolgozó forrás.

Ez összecseng azzal, hogy Lázár tavaly augusztusban közleményben szólította fel L. Simont, hogy hagyjon fel minden üzleti tevékenységével, és úgy tudjuk, a kabinet ülésein többször jelezte virágnyelven is: “a hivatalra figyeljünk, és ne másra”.

Jövő héten dől el Lázár sorsa

Hiába vettek el százmilliárdok elosztását felügyelő területeket Lázártól, a politikus gyengüléséről szóló narratívát erősen ellenpontozza, hogy a kormány hamarosan felálló két fontos munkacsoportjából valószínűleg ő fogja vezetni az egyiket. A sajtóban is megjelent és forrásaink megerősítették, hogy valószínűleg Lázáré lesz a politikai stratégiáért felelős kabinet, a gazdaságit pedig Varga Mihályra bízza a miniszterelnök.

A kabinetek pontos struktúrájáról egyelőre nincs végleges döntés, de információink szerint az biztos, hogy nem minisztériumok fognak alájuk tartozni, hanem témák szerint oldanak majd meg feladatokat. A politikai-gazdasági kabinetek felállításának oka, hogy

a miniszterelnök szeretne távolabb kerülni a napi ügyektől, és hatékonyabb munkát vár el a kormányától.

A kabinetek kormányhatározatokat hoznak majd, amelyeket Orbánnak már csak alá kell írnia vagy esetleg visszaküldenie megvitatásra a munkacsoportokba. Ez azért tekinthető szuperhatalomnak Lázár és Varga kezében, mert az ország működése szempontjából rengeteg olyan operatív döntést hozhatnak majd meg, amelyeket korábban a miniszterelnök vagy/és a kormány kompetenciájába tartoztak. A végső szó így is Orbáné lesz, de nagyon nem mindegy, hogy egy-egy témában a miniszterek és államtitkárok a kormányfővel egyezkednek, vagy a két új kormányzati kabinet vezetőjével.

“Jelenleg 70-80 napirendi pont van egy kormányülésen, és a fajsúlyos kérdések mellett Orbánnak kell döntenie arról is, hogy egy X falu szélén épülő pár kilométeres szakaszon hány sávos legyen majd az út. Ez nem normális, ráadásul időt és energiát vesz el az általános politikai kérdésektől” – mondta egy kormányzati munkára rálátó forrásunk.

Információink szerint a kabinetek vezetőit a július 20-i kormányülésen véglegesíti a miniszterelnök, aki maga fogja nyilvánosan bejelenteni a változásokat. “Ha Lázár kapna ilyen felkérést, elvállalná, de azt a hibát biztosan nem követné el, hogy maga jelenti be a saját kinevezését, mint tette azt egyszer az egyik minisztertársa” – mondta lapunknak Lázár egyik közeli munkatársa.

forrás:index.hu

A los pocos días reciben una superpotencia y Lazar
D NOE20150921041
 

Thomas Fabian
Autor: Thomas Fabian
 

países www.fecsego.eu 1OO en todos los continentes
países www.fecsego.eu 1OO en todos los continentes
 

Dios bendiga y proteja portal de noticias internacionales Hungría www.fecsego.eu! 

El otoño pasado sugirió seriamente que Lázaro renunciar al ministro acerca, pero con el tiempo comprometida Orban. Los políticos Hódmezővásárhely permanecieron en el gobierno, pero desde entonces una serie de áreas importantes se saca fuera de él, el primer ministro, Lázaro se perdió por primera vez en el mercado de medios de Hungría una influencia decisiva tras el estallido del caso el ahorro y la supervisión de la integración de Correos y cajas de ahorros no de ella nunca más. El ministro cayó cientos de miles de millones de distribución, y el Ministerio de jurisdicción puede apretar aún más si la protección de monumentos y proyecto Parcas-Casa de movimiento lento está fuera de control. A los pocos días se obtiene un trabajo en el gobierno Orban, lo que sería en un poder político aún más amplia, general. La influencia política, que había estado fuera desde 2010, Orban nadie. Este artículo describe el crecimiento de Lázaro crónica.
El hombre que no estaba allí
El hombre que no estaba allí
entorno Antal Rogan había una variedad de formas de contactar con la gente en el mundo de pecado, pero él insiste en que no sabía nada tampoco. Desde que llegué a la línea de cuello V distritos se inclinan a los asuntos desagradables, los 10 millones de soborno acusación es hasta ahora la mancha más oscura ejtheti.Tovább
 

Rajaram la barra recientemente y el gobierno del Fidesz dos jóvenes politikusára, ambicioso. Antal Rogan está luchando para mantener ráégjen la afirmación de que Peter Shepherd del Primer Ministro Jefe de la Oficina del Gabinete, incluso como el centro de negocios mayor con los criminales. Oportunidades de János Lázár primer ministro durante las semanas que rodean los temas del Post y el ahorro de integración en el Kormányinfókon explican a sí mismo. 

En cuanto a Rogan inusual para un ministro de Fidesz públicamente bizonygatnia no he recibido una HUF 10 millones en sobornos a un maffiavezértől, Lázaro situación no es menos innovadora:
No fue así también desde 2010 que un gobierno miembro que regularmente tienen que explicar qué tipo de denuncias, las investigaciones están en un área que gestiona directamente.
 

La situación dos políticos es muy similar en el sentido de que tanto dicen, totalmente limpio, no hay nada ilegal en ellos. 

La diferencia es que mientras que las tareas de gobierno Rogan aparentemente sin cambios, el primer ministro hace unos días se llevó supervisión Lázártól de los ahorros de integración en una prioridad en el punto de vista económico, el lado del ministro y de repente desapareció dos importantes secretario de Estado también. Todo esto se puede interpretar fácilmente a Lázaro recibió una fibra de malezas a mitad de ciclo, amonestó al kormányfőtől que no se ven bien a los ojos del ministro joven y dinámica de sobreesfuerzo.
Lázaro amado Orbán
 

Orban tras el cambio de gobierno de 2010 – causando cierta sorpresa – en la política nacional sin experiencia de 35 años de edad, Lázaro destacó el líder de la facción parlamentaria Fidesz. Era una tarea muy difícil, ya que los primeros años de ataque del paso del gobierno bombardearon fábrica de ley a favor del gobierno, lo que contribuyó de Lazar castigados cualquiera celebrada la fracción de tamaño de registro, y organizará el trabajo. 

János Lázár anunció la renuncia de la oficina del alcalde Hódmezővásárhely una reunión extraordinaria a petición del Presidente del Gobierno como Ministro de Estado en leading’m del primer ministro va a junio de 2012. 

János Lázár anunció la renuncia de la oficina del alcalde Hódmezővásárhely una reunión extraordinaria a petición del Presidente del Gobierno como Ministro de Estado en leading’m del primer ministro va a junio de 2012.
Foto: Tamiz Tibor / MTI
 

El presidente del Gobierno está muy satisfecho mirando de acciones y la resistencia destacada labor Lázaro, por lo que la mitad del ciclo, el primer ministro lo nombró secretario del copiloto estado. Lazar en 2012. Orban fue tan poderoso que nadie era Secretario de Estado en el Gabinete. Tomó el 

la autoridad de la Oficina de Responsabilidad del Gobierno (GAO)
la supervisión de los fondos de desarrollo de la UE después de dividendo
el seguimiento y el tratamiento de la agencia de información de inteligencia extranjera es
 

Se estableció la influencia de los políticos en el tercer gobierno de Orban, incluso multiplica por comparación. El primer ministro Orban copiloto levantó, y de una sola vez ha habido un montón de gran superficie mundial bajo el control de Lázaro: 

desarrollo rural
protección de monumentos y prioritaria la inversión en cultura
építésügy
desarrollo de la comunidad
política nacional
oficinas gubernamentales, oficinas de distrito
Banco de Desarrollo de Hungría, el ahorro postal y la integración
el lenguaje y la investigación estratégica nacional
 

Desde el otoño de 2014 se incluyó en la cartera de servicios del Ministro (z) 

la organización de la empresa pública utilidad de la celebración
Oficina Nacional de Comunicaciones
Paks II. compañía del proyecto
MKB banco nacionalizado
supervisión de expansión Millennium Park
 

Además de incluye también: 

La elaboración de la agenda de las reuniones del gobierno
Centro Memorial del Holocausto
VERITAS Instituto de Investigación de Historia
Oficina Central de Estadística (KSH)
 

Orbán también informó Némethné 

Lázártól ha añadido dos áreas para el primer ministro. En primer lugar, en el otoño de 2015, la Agencia Nacional de Comunicaciones (NKOH), que ha sido Antal Rogan Kabinetirodájához. Esta posición es muy importante, debido a que el NKOH que está supervisado por la práctica de la década de los medios de comunicación húngaros jugador más influyente. Esta oficina coordina el gasto en publicidad gubernamental millones de HUF 25, que es el total, aproximadamente 190 mil millones mercado de la publicidad nacional es una enorme concentración de las cuestiones financieras. 

MFB, Correos y takarékintegrációt y la empresa pública utilidad sosteniendo recientemente llevaron a Lázaro de manos del Primer Ministro de que después de la jubilación Zsuzsanna Németh Bartfai Mager Ander-nombrado comisario del Gobierno. Mientras que fue Secretario de Estado Némethné y fue objeto de Lázaro, tendrá comisario del Gobierno Bartfai-Mager, y reportará directamente a Orbán. 

A pesar de la sangría seria pueda parecer, una fuente cercana al gobierno dijo que el cambio es de naturaleza más técnica, claramente la partida de Némethné no significa el debilitamiento de Lázaro. Sabemos que el primer ministro Némethné recogido a mano-para el trabajo (antes de ser nombrado ministro) y Lázaro cualquier organización era el principal Némethné Orbán en realidad se presentó a trabajar. 

Los días también volaron en la prensa que el destino de la casa puede salir de la cartera de proyectos a Lázaro, pero de acuerdo con nuestras fuentes, “Ahora no está en la agenda”.
El deseo de Orban cumplió Lázaro
 

La comparación de la estructura de organización de otros ministerios, Lazar es actualmente el ministro responsable de la mayor parte de la zona en cuestión en el gobierno. La diferencia entre los demás y Lázaro realmente llamativo, cuando los diagramas de organización para examinar lo que es actualmente el primer ministro pertenecen Comunidad, y nuestro rival en la casa del Ministerio Rogan-held Lázaro. 

D NOE20130705033
Foto: Bruz Noemi / MTI
János Lázár muy feliz
János Lázár muy feliz
Antal Rogan no va a ser su subordinado, proporcionarán información sobre los detalles juntos. Orban decidió, y todo el mundo va a estar bien. además
 

Pero no fue hace mucho tiempo, menos de un año a varios días flotando en la prensa como una posibilidad real de que el gobierno de Lázaro renunciar a su cargo si el primer ministro Orban integra Rogánt. De acuerdo con nuestras fuentes en esos días el pasado septiembre fue un grave tensión e inseguridad entre los habitantes de Lázaro, nadie podría decir cuál será el resultado será el juego del poder. Por último, Lazar se mantuvo en su lugar, y dijo con una amplia sonrisa después de que comprometida con Orban. 

Pero la sonrisa no había nubes, debido a que el entonces primer ministro tomó Lázártól supervisión de los gastos de publicidad estatal. Es cierto que si el ministro en un comunicado anterior desde el punto de partida, tal vez incluso feliz que liberó a un puesto de: 

“Mi fuerza, tareas superior a mis fuerzas que me han confiado el Primer Ministro y espero leadhassak el experto en política energética portfóliómból por ejemplo, yo no estoy relacionado con cuestiones comerciales y de negocios no quieren responder.” – Dijo el pasado febrero del viento Bernadett en el Parlamento después de la LMP co-presidente de los Paks preguntó en relación con la ampliación. 

El primer ministro es un hombre y un líder, alguien que ha resuelto un problema, en lugar de dos anuncios. 

– Dijo el entonces Ministro del índice, y ha añadido hace tres años Orbán dice que demasiado de una tarea.
Lázaro tenía un confidente aláznia
 

Según Lazar Lazar es demasiado amplia cartera karcsúsodhat despido del Secretario de Estado László L. Simon, es una pregunta abierta sobre si el primer ministro seguirá siendo responsabilidad del edificio protegido. Una cosa es cierta: esto solo decidirá Orban. 

L. Simon Kick sorprendió a todos cuando anunció la última Lazar Kormányinfón. Top L. Simon sorprendió a sí mismo, que afirmaba que la prensa se enteró de que ya no es secretario de Estado. Sabemos, no un despido Lazar inició, pero el Primer Ministro, el Ministro de Información del Gobierno también comenzó a estudio trata de Orban. 

Las primeras interpretaciones fueron acerca de la historia L. Simon personaje secundario, Lázaro, la situación es muy mala, porque no podía proteger a una persona importante, además de “forzada” del primer ministro de que la indignidad, la noticia no dice personalmente edad confidente, sino también para anunciar en la televisión en vivo, se produjo después de estudio del primer ministro. 

D TT20101220052
Foto: Attila Kovacs / MTI
 

Lázaro no se refirió a esto, él sólo se justifica el saqueo de L. Simon que sus subordinados no llevaron a cabo las tareas que le corresponden.
L. Simon no entendió el mensaje
 

Si bien no hay duda de que el despido de Simon L. y sus circunstancias fueron incómoda posición Lázaro, fuentes gubernamentales dijeron que el primer mensaje, dijo el ministro, pero el Secretario de Estado recalcitrante al subsecretario de Estado para los demás. 

Dentro del sistema, el mensaje es para todo el mundo para detener a su criterio empresarial. Todo el mundo sabe que hay asuntos L. Simon, pero no es la única problemática Secretario de Estado en este sentido. Orban ahora lo statuált un ejemplo para los demás 

– Dijo que el índice es un entorno de código Lázaro trabajo. 

Esto está en línea con la de Lázaro última agosto de liberación L. Simón, llamado a detener todas las actividades de negocio, y sé que las reuniones del Consejo de Ministros ha declarado en repetidas ocasiones lenguaje de las flores “, la agencia de prestar atención y hacer otra cosa.”
El destino de Lazar se decidirá la próxima semana
 

A pesar de cientos de miles de millones tomados de la asignación de zonas de supervisión Lázártól, una narración de la debilidad política de la fuerte contrapunto con el gobierno erecto dos grupos de trabajo importante es probable que dirigirá uno de ellos pronto. La prensa también publicó las fuentes y confirmó que probablemente va a perder el Consejo de Ministros a cargo de la estrategia política, los económicos y deja Mihaly Varga, el primer ministro. 

La estructura exacta de los gabinetes es todavía ninguna decisión definitiva, pero de acuerdo con nuestra información, es cierto que no pertenecen a los ministerios en virtud de ellos, pero luego resolver tareas por tema. el establecimiento del gabinete político y económico se debe a
el primer ministro le gustaría estar lejos de sus asuntos diarios, y trabajar de manera más eficiente en su gobierno.
 

Las decisiones de los gabinetes de gobierno serán tomadas por Orbán sólo tendrá que introducir o puede ser devuelto en los grupos de trabajo se discuten a continuación. Esto es considerado como una superpotencia y Lazar entrega Varga, debido a que el funcionamiento de la riqueza de las decisiones operativas del país va a llevar a cabo previamente por el primer ministro y / o pertenecer a la competencia del gobierno. La última palabra será tan Orban, pero no importa si un sujeto de los Ministros y Secretarios de Estado del primer ministro para negociar o dos nuevo jefe de gabinete de gobierno. 

“Tenemos 70-80 puntos en el orden del día de una reunión del Gobierno, y además de las cuestiones de peso Orbán tiene que decidir también que un tramo de kilómetro pocos construida en el borde de una X Pueblo será el número de carriles de la carretera. No es normal, además de tomar distancia tiempo y energía en general cuestiones políticas involucradas, “- dijo una fuente rálátó la labor del gobierno. 

Según nuestra información, los gabinetes de los Jefes de Gobierno de 20 de julio finalizar el primer ministro, que él mismo va a hacer un anuncio público de los cambios. “Si Lázaro recibiría una solicitud de este tipo, se comprometen, pero ciertamente no hará que el error cometido por usted fuera a anunciar el nombramiento de su propia, como lo hizo una vez un compañero ministro” -, dijo que este es un socio cercano de Lázaro. 

Fuente: index.hu

Leave a Reply 148 megnézve, 1 alkalommal mai nap |