< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Szereztek egy emberi agyat, hogy a tárolására szánt folyadéktól jobban betéphessenek)))Eles têm um cérebro humano para fluido loja para melhor betéphessenek

| Mobile | RSS

Szereztek egy emberi agyat, hogy a tárolására szánt folyadéktól jobban betéphessenek)))Eles têm um cérebro humano para fluido loja para melhor betéphessenek

2016. július 18. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Szereztek egy emberi agyat, hogy a tárolására szánt folyadéktól jobban betéphessenek

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu nemzetközi hírportál jó nagyon jó!

Egy pennsylvaniai férfit azzal vádoltak meg múlt csütörtökön, hogy emberi agy tárolására használt folyadékot spriccelt a füvére, majd elszívta azt. Tényleg.

A 26 éves Joshua Lee Long nem volt jogosult emberi agy birtoklására (mármint a sajátján kívül persze, de ezt a hírt olvasva ezzel kapcsolatban is merülnek fel kérdések), ezért a rendőrség eljárást indított meg vele szemben.

A rendőrséget a férfi nagynénje értesítette, miután Long autóját takarítva egy bevásárlózacskóban talált egy üvegben tárolt agyat. A vádak szerint a férfi a formaldehid-oldatot használta arra, hogy betépés előtt átmossa vele a marihuánáját.

Az agyat Long és a barátai Freddienek nevezték el. Orvosszakértő is megvizsgálta Freddiet, és megállapította, hogy igazi agyról van szó, feltehetően egy szertári kellék lehetett, és onnan lopták el. Long előzetesben várja, hogy ügyéből tárgyalás legyen. (OregonLive)

forrás:444.hu

Eles têm um cérebro humano para fluido loja para melhor betéphessenek

[Caption id = “attachment_76574” align = “AlignLeft” width = “150”] países 1OO www.fecsego.eu, em todos os continentes www.fecsego.eu 1OO países em todos os continentes [/ caption]

www.fecsego.eu notícias internacionais Good!

Um homem Pennsylvania acusou na quinta-feira que o cérebro humano é usado para armazenar líquido pulverizado na grama e fumou. Realmente.

A 26-year-old Joshua Lee Longo não tinha o direito de posse do cérebro humano (quero dizer que não seja o seu próprio campo, mas lendo esta notícia surgem problemas a este respeito), para que a polícia deu início a processos contra ele.

A polícia notificou sua tia, depois de salvar um carro longa bevásárlózacskóban encontrada armazenada no cérebro em um frasco. Um homem acusado de usar uma solução de formaldeído que ele chegou ao marihuánáját apedrejado antes.

O cérebro Longo e seus amigos Freddienek nomeado após ele. Médicos especialistas também analisaram Freddie, e afirmou que é um verdadeiro cérebro, presumivelmente um fornecimento de medicamentos poderia financiar, e de lá ele foi roubado. Longa prisão preventiva à espera de ser tentativa ügyéből. (OregonLive)

Fonte: 444.hu

Leave a Reply 165 megnézve, 2 alkalommal mai nap |