< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Kizárhatják a Magyarország Szépe közönségdíjasát

| Mobile | RSS

Kizárhatják a Magyarország Szépe közönségdíjasát

2016. július 19. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Kizárhatják a Magyarország Szépe közönségdíjasát

fecsegő szimbolum

www.fecsego.eu nemzetközi hírportál jó nagyon jó!

A körülbelül másfél éve húzódó Répás Lajos-féle prostiügyben tanúként tett vallomást Dézsányi Bianka, aki a hétvégén a Magyarország Szépe verseny közönségdíját nyerte el.

A Bors in­for­mátora és a hozzájuk eljuttatott vádiratrészlet tanúsága szerint Dézsányi Bianka egyike azoknak a hölgyeknek, akik érintettek a híres prostiügyben. Répás Lajos a vádhatóság szerint három éven keresztül közvetített lányokat gazdag férfiaknak, köztük politikusoknak és válogatott labdarúgóknak is. Az ügyészség kerítéssel és kitartottsággal vá­dolja a férfit.

A közönségdíjas Dézsányi Biankát kizárhatják
Fotó: Mudra László – Origo

Dézsányi Biankát a periratok szerint tanúként hallgatták ki az ügyben, és vallomást is tett. A vádirat szerint 2011 végén mindössze 17 éves volt, amikor kiközvetítették az egyik budapesti luxushotelbe egy órára – írja a lap.
Ütközik a szabályzattal

„Erről nem volt tudomásom” – mondta Sarka Kata. „A felkészítő táborban volt egy beszélgetés valamennyi részt vevő lánnyal, amikor megkérdeztem, van-e bárkinek bármi mondandója, amiről jobb, ha tudok, természetesen nem jelentkezett senki.”

Sarka Kata nem tudott erről
Fotó: Mudra László – Origo

„Ugyan nem kértünk tőlük erkölcsi bizonyítványt, de ez ütközik a verseny szabályzatával. Amennyiben bebizonyosodnak az állítások, akkor
Dézsányi Biankát kizárom a versenyből, és a nyereményeit is visszavesszük.”

forrás:origo.hu

Leave a Reply 608 megnézve, 1 alkalommal mai nap |