< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: DK: Polt nem nyomoz fideszesek ellen, de luxusnyaralót vesz/// DK: Investigação da Europol não é contra Fidesz, mas em casas de férias de luxo

| Mobile | RSS

DK: Polt nem nyomoz fideszesek ellen, de luxusnyaralót vesz/// DK: Investigação da Europol não é contra Fidesz, mas em casas de férias de luxo

2016. július 20. | hozzászólás | Közélet

DK: Polt nem nyomoz fideszesek ellen, de luxusnyaralót vesz

fecsegő szimbolum

www.fecsego.eu nemzetközi hírportál jó nagyon jó!

A legfőbb ügyész poszton ülő korábbi fideszes képviselőjelölt Balatonfüreden vett örökpanorámás luxuslakást. Az ingatlanhoz welness-részleg és saját parkrész is tartozik. A lakás ára mintegy 70 millió forint – írja közleményében Kerék-Bárczy Szabolcs, a Demokratikus Koalíció elnökségi tagja.

DK: Polt nem nyomoz fideszesek ellen, de luxusnyaralót vesz

A vádhatóság vezetőjének fizetéséből aligha telne ekkora luxusra, így valószínűleg az a pénz is segíthetett a vásárlásban, amelyet Polt felesége keres Matolcsy György jegybankelnök vezetői alkalmazottjaként – havi ötmillió forintot.

A Demokratikus Koalíció szerint Polt Péternek nem a dőzsölés a feladata, ahogy az sem, hogy Orbánnal üldögéljen stadionok díszpáholyában. Polt Péternek nincs megérdemelt pihenése, hiszen még véletlenül sem nyomoz fideszes politikusokkal szembeni feljelentések kapcsán, ellenben minden ilyen kezdeményezést lesöpör az asztalról. Ugyanakkor önmaga nevét adja ellenzékiek ellen indított koncepciós perekhez. Ilyen körülmények között ez a luxus különösen visszataszító, és csak a Fidesszel való szoros kapcsolata ad rá magyarázatot – zárul a DK közleménye.

forrás:mno.hu

DK: Investigação da Europol não é contra Fidesz, mas em casas de férias de luxo

 batendo o símbolo

www.fecsego.eu notícias internacionais Good!

O pós-procurador geral anterior candidatos Fidesz MP sentado em Balaton apartamento panorama de luxo. A propriedade inclui uma área de bem-estar e estacionar a sua parte também. O apartamento custa cerca de HUF 70 milhões – tipo de comunicação Szabolcs-wheel Bárczy, um membro do Conselho da Coalizão Democrática.

DK: Investigação da Europol não é contra Fidesz, mas em casas de férias de luxo

A cabeça do salário do procurador dificilmente pode se dar esse luxo, assim que o dinheiro é susceptível de ser ajudado na compra de que a Europol olhando para a esposa György Matolcsy executivo do banco central como um empregado – cinco milhões de forints por mês.

A Coligação Democrática, de acordo com Peter Polt não é a tarefa de uma chatice, como é o fato de que Orbán sentar-se na caixa estádios presente. que Pedro Polt não merecia descanso, uma vez que mesmo por investigações de acidentes em relação a denúncias contra políticos do Fidesz, no entanto, todas essas iniciativas escovar longe da mesa. No entanto, o próprio nome dá litígios farsa intentada contra dissidentes. este luxuoso particularmente repugnante e apenas uma estreita relação com Fidesz vai dar-lhe uma explicação tais circunstâncias – DK termina com a liberação.

Fonte: mno.hu

Leave a Reply 806 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: