< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Ennyi, Trump hivatalosan is elnökjelölt((( Eso es todo, Trump candidato presidencial oficial

| Mobile | RSS

Ennyi, Trump hivatalosan is elnökjelölt((( Eso es todo, Trump candidato presidencial oficial

2016. július 20. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Ennyi, Trump hivatalosan is elnökjelölt

Isten áldja meg a www.fecsego.eu nemzetközi hírportált és óvja Magyarországot!

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

A New York-i üzletembernek 1237 küldött támogatására volt szüksége a jelöltséghez, ezt már New York államnál megszerezte. Jelöltségét legidősebb fia, Donald Trump Jr. jelentette be.

Hivatalosan is elnökjelöltjévé választotta Donald Trumpot a Republikánus Párt, így biztossá vált, hogy a novemberi amerikai elnökválasztáson a New York-i üzletember indul a párt színeiben.

A 69 éves milliárdost a republikánusok clevelandi konvenciójának második, keddi napján választották meg a párt elnökjelöltjének. Trump formális jelölését Jeff Sessions alabamai szenátor jelentette be, majd az ábécé-sorrendben szólított tagállamok nevében egy-egy delegátus nyilvánosan és hangosan közölte, hogy kit támogatnak.

Donald Trumpnak 1237 küldött támogatására volt szüksége, ezt már New York államnál – ahonnan származik – megszerezte. Jelöltségét legidősebb fia, Donald Trump Jr. jelentette be, aki három testvérével együtt csatlakozott a New York-i küldöttséghez.
© MTI / EPA / Michael Reynolds

Trump nagy megtiszteltetésnek nevezte, hogy megválasztották. A konvenció résztvevőihez intézett videoüzenetében úgy fogalmazott, nem egy kampány, hanem egy mozgalom élén áll. “Az elnökválasztási folyamatnak ez a szakasza lezárult… mozgalom lett, de végig kell mennünk” az úton – fogalmazott Trump, aki azonban csak csütörtökön elmondandó beszédében fogadja el hivatalosan is az elnökjelöltséget.

Trump ezúttal nem szabadon beszélt, hanem súgógépről olvasta fel üzenetét. “Ezt a pillanatot soha nem felejtem el” – mondta, s hangsúlyozta, hogy “együtt történelmi eredményt értünk el”, mert a republikánus párt történetében soha ilyen sokan nem szavaztak egy jelöltre.

“Ismét naggyá tesszük Amerikát, novemberben győzni fogunk” – búcsúzott híveitől a republikánusok elnökjelöltje.

Rövid üzenete előtt Michael Mukasey, George W. Bush elnökségének igazságügyi minisztere, utána pedig Mitch McConnell, a szenátus republikánus többségének vezetője, Paul Ryan, a képviselőház elnöke, majd Chris Christie, New Jersey kormányzója mondott beszédet.

Az ifjabb Donald meglepte a hallgatóságot

Chris Christie után lépett a pódiumra Donald Trump második házasságából született lánya, a nemrég diplomázott Tiffany, majd a milliárdos első házasságából született legidősebb fia, ifjabb Donald Trump.

A 22 éves Tiffany Trump rövid felszólalása az elnökjelölt méltatására összpontosított, az ifjabb Donald Trump azonban kifejezetten politikai beszéddel lepte meg a hallgatóságot. Ifjabb Donald Trump hosszasan kárhoztatta Hillary Clintont, akinek esetleges elnökké választása szerinte olyan kockázat, amelyet az országnak nem szabad vállalnia.

forrás:hvg.hu

Eso es todo, Trump candidato presidencial oficial

Que Dios bendiga y proteja el portal de noticias internacionales www.fecsego.eu Hungría!

[Caption id = “attachment_76574” align = “AlignLeft” width = “150”] países 1OO www.fecsego.eu, en todos los continentes www.fecsego.eu 1OO países de todos los continentes [/ caption]

Un hombre de negocios de Nueva York fue enviado en 1237 para apoyar el candidato debe necesitar, este Estado ha sido Nueva York se ha obtenido. Candidatura hijo mayor, Donald Trump Jr. anunció.

Oficialmente elegido candidato presidencial del Partido Republicano, Donald Trump, por lo que se hizo evidente que la edición de noviembre de EE.UU. elecciones presidenciales de negocios de la ciudad de Nueva York inicia los colores del partido.

El 69-años de edad, el multimillonario fue elegido el segundo martes, el día de la convención republicana en Cleveland candidato presidencial del partido. Senador Jeff Sessions Trump nombramiento formal de Alabama anunció, y un delegado dijo públicamente y en voz alta llama en orden alfabético, en nombre de los Estados miembros a quién apoyar.

Donald Trump en 1237 necesitaba el apoyo enviado al estado de Nueva York ha sido este – donde se originó – se ha ganado. Candidatura hijo mayor, Donald Trump Jr. anunció que se unió a la delegación de Nueva York, junto con tres hermanos.
© MTI / EPA / Michael Reynolds

Trump lo calificó como un gran honor haber sido elegido. Los participantes de la convención enviado un mensaje de video tenía esto que decir, no una campaña, sino un movimiento está encabezado. “El proceso de elección presidencial, esta fase se ha completado … se convirtió en un movimiento, pero tenemos que pasar por” en el camino – dijo Trump, pero él acaba de decir sobre su discurso el jueves aceptar oficialmente la candidatura presidencial.

Trump habló esta vez, no es libre, ayuda de la computadora, pero leer el mensaje. “Fue un momento que nunca olvidaré”, – dijo, y subrayó que “junto con los resultados históricos en” debido a que el Partido Republicano no tiene nunca en la historia de tanta gente no votó por un candidato.

“Una vez más, hacemos grande a Estados Unidos, que vamos a ganar en noviembre”, – dijo adiós a sus creyentes en el candidato republicano a la presidencia.

Los mensajes cortos antes de que Michael Mukasey, la presidencia del Ministro de Justicia, seguido por Mitch McConnell, líder de la mayoría republicana en el Senado, Paul Ryan, presidente de la Cámara de Representantes, y Chris Christie de George W. Bush, gobernador de Nueva Jersey pronunció un discurso.

Donald Jr. sorprendió al público

Chris Christie se subió al podio después de que Donald Trump nació la hija de su segundo matrimonio, recientemente se graduó de Tiffany y el multimillonario nació el hijo mayor de su primer matrimonio, Jr., Donald Trump.

A los 22 años de edad, Tiffany Trump decidió hacer un candidato presidencial méltatására breve declaración, Donald Trump Jr., sin embargo, el habla explícitamente política sorprendió a la audiencia. Donald Trump Jr., Secretario de Estado, Hillary Clinton, condenó al fin, cuya elección como presidente cree cualquier riesgo de que el país no debe tomar.

Fuente: hvg.hu

Leave a Reply 758 megnézve, 1 alkalommal mai nap |