< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Az ORÖ-botrány miatt meneszthették az EMMI államtitkárát))) En raison du scandale Oro meneszthették secrétaire Emmi

| Mobile | RSS

Az ORÖ-botrány miatt meneszthették az EMMI államtitkárát))) En raison du scandale Oro meneszthették secrétaire Emmi

2016. július 21. | hozzászólás | Közélet

Az ORÖ-botrány miatt meneszthették az EMMI államtitkárát

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen


www.fecsego.eu nemzetközi hírportál jó nagyon jó!

Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere a keddi nappal kezdeményezi Köpeczi-Bócz Tamás európai uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkár felmentését – tájékoztatta a tárca az MTI-t.
Az ORÖ-botrány miatt meneszthették az EMMI államtitkárát
Köpeczi-Bócs Tamás átadja az intézmény kulcsát a Pécsi Tudományegyetem Onkoterápiás Központja igazgatójának. (Fotó: MTI)

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma közleménye szerint a lépésre a 2014-2020-as uniós fejlesztési programok “szakpolitikai koordinálásának hiányosságai” miatt kerül sor.

Közölték: az új államtitkár kinevezéséig az európai uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkárság vezetésében a miniszter közvetlen irányítása alatt az általános helyettesítési rend érvényesül.

Hadházy Ákos, az LMP frissen megválasztott társelnöke az atv.hu-nak azt mondta, hogy az államtitkár menesztése a korrupcióinfó-sorozat egyik legkézzelfoghatóbb sikere, ugyanis Köpeczi-Bócz felelt azokért az uniós pénzekért, amelyekkel az Országos Roma Önkormányzat pillanatnyilag nem tud elszámolni.

atv.hu

En raison du scandale Oro meneszthették secrétaire Emmi

[Caption id = “attachment_76574” align = largeur “de AlignLeft” = “150”] pays 1OO de www.fecsego.eu, sur tous les continents www.fecsego.eu 1OO pays sur tous les continents [/ caption]
www.fecsego.eu international Bonnes nouvelles!

Zoltán Balog, ministre des Ressources humaines entamera la journée de mardi, le secrétaire d’Etat Thomas Köpeczi Bócz UE l’acquittement de la politique de développement – a informé le ministère de MTI.
En raison du scandale Oro meneszthették secrétaire Emmi
Thomas Köpeczi-BOCS main sur la clé de la mise en place du Directeur Université de Pécs OncoTherapy Centre. (Photo: MTI)

Ministère des Ressources humaines a déclaré dans un communiqué les étapes sont dues à “lacunes dans la coordination de la politique” pour les programmes de développement de l’UE 2014-2020.

Ils ont dit: Secrétariat d’Etat à la nomination du nouveau secrétaire d’État à la politique de développement de l’Union européenne sous la direction directe du Secrétaire général de l’ordre de substitution forcée.

Hadházy Akos, LMP nouvellement élu co-président du atv.hu a dit que le secrétaire d’État pour le rejet de l’une des réussites les plus tangibles de la corruption série de fréquences, comme Köpeczi Bócz passible de fonds de l’UE pour lesquels les Roms autonome nationale ne peut actuellement pas expliquer.

atv.hu

Leave a Reply 843 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: