< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Elüti az MSZP kezét, a „Fidesznél is fideszesebb” polgári pályát ígér az LMP

| Mobile | RSS

Elüti az MSZP kezét, a „Fidesznél is fideszesebb” polgári pályát ígér az LMP

2016. július 27. | hozzászólás | Közélet

Elüti az MSZP kezét, a „Fidesznél is fideszesebb” polgári pályát ígér az LMP

fecsegő szimbolumwww.fecsego.eu nemzetközi hírportál jó nagyon jó!

Elüti az MSZP kezét, a „Fidesznél is fideszesebb” polgári pályát ígér az LMP

Nincs ebéd Molnár Gyulával – üzen az ellenzéki pártokat asztalhoz invitáló MSZP-elnöknek Hadházy Ákos. Szél Bernadett pedig állítja, 2018-ban önállóan is elverik a Fideszt a választásokon. Nagyinterjú az LMP kétfős elnökségével a csütörtöki Heti Válaszban.
Hirdetés

Nem egy esetleges baloldali előválasztásra, nem a Heti Válaszban minap B tervként vázolt, Orbán nélküli Fideszre, igen a polgári Magyarország gondolatára – a Lehet Más a Politika új, Schiffer András nélküli vezetése többek között így foglal állást a lapunknak adott nagyinterjúban.

A párt új társelnöke, Hadházy Ákos szerint ami a polgári eszményt illeti, „az LMP fideszesebb a Fidesznél, mármint az elvhű, régi fideszes értelemben”. Szél Bernadett pedig vázolja, hogyan fogják elverni a kormányzó pártokat a 2018-as választásokon.

Épít-e gazdasági hátországot az LMP, és mit mondana ma Richard Field üzletembernek? Miben ver köröket a párt új társelnöke Schiffer Andásra? Miért törött darabjaira a „konstruktív ellenzékiség” álma? Válaszok a Heti Válasz július 28-i Hadházy–Szél nagyinterjújában. A lap a Digitalstandon is megvásárolható.

forrás:heti válasz hírlevél

Leave a Reply 945 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: