< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Tovább leckézteti a kormány Budapestet)))Más leckézteti el gobierno de Budapest

| Mobile | RSS

Tovább leckézteti a kormány Budapestet)))Más leckézteti el gobierno de Budapest

2016. július 27. | hozzászólás | Közélet

Tovább leckézteti a kormány Budapestet

fecsegő szimbolum
www.fecsego.eu nemzetközi hírportál jó nagyon jó!

Tovább bonyolította a kormány az M3-as metrót a felújítás idején pótló buszok beszerzésének ügyét, ami késleltetheti a rekonstrukció elindítását. Jó kelet-európai szokás szerint újabb bizottságot állítottak fel az buszhadművelet lebonyolítására.

A BKV Zrt. a kormány nyomására döntött úgy, hogy új buszok vásárlása helyett egy buszszolgáltató megbízásával oldja meg az M3-as felújítása alatt a metró pótlását, ám ez a változtatás csak látszólag egyszerű – derül ki a Népszabadság cikkéből. A kormány ugyan vállalta, hogy az ezzel járó pluszköltséget fedezi, de az erről szóló rendeletben elhelyezett két “aknát”.

Az egyik, hogy a pluszösszeget a nemzeti fejlesztési minisztériumnak és a fővárosi önkormányzatnak még a járműpótlás előtt számszerűsítenie kell, a másik, hogy a kormány a hazai buszgyártást támogató nemzeti buszstratégia részeként tekint az ügyre, így a főváros újabb szálon függ az ország vezetésétől.

A szolgáltató megbízását bonyolítani fogja, hogy egy új bizottság, a nemzeti autóbusz-beszerzési bizottság rajta tartja a szemét az ügyleten. Ez a testület a BKV közbeszerzési és üzleti tervét, valamint a tenderkiírást is véleményezni fogja. Az újabb bürokratikus ügymenet viszont időbe telik, ami tovább késleltetheti a metrófelújítás megkezdését.

A bizottság szükség szerint, de legalább évente egyszer ülésezik. Idén még nem hívták össze. Így aztán a főváros messzebb van az M3-as rekonstrukciójától, mint egy éve. Akkor túl voltak két buszbeszerzési tenderen – az egyiket egy lengyel, a másikat egy magyar cég nyerte -, majd jött a fordulat, hogy inkább szolgáltatókat kell megbízniuk, amelytől elvárják, hogy Magyarországon összeszerelt buszokkal induljon.

Az ágazati hírek szerint a kiszervezés ötlete mögött Tombor András jobboldali vállalkozó, illetve a Rogán Antal- és Habony Árpád-féle érdekkör lehet – véli cikkében a Népszabadság.

forrás:napi gazdaság.hu

Más leckézteti el gobierno de Budapest

 castañeteo el símbolo
www.fecsego.eu noticias internacionales Buena!

El gobierno complica aún más por los buses de reemplazo de metro M3 durante la renovación de la obtención de la cuestión, lo que puede retrasar el inicio de la reconstrucción. Europa del Este Bueno, como de costumbre, otro comité se creó para llevar a cabo operaciones militares en el autobús.

. La presión de BKV, el gobierno decidió disolver en lugar de comprar nuevos autobuses con un mandato servicio de autobús en virtud de la renovación M3 de la sustitución de metro, pero es sólo el cambio aparentemente simple – de acuerdo con el artículo Népszabadság. El Gobierno se ha comprometido a cubrir los costes adicionales, pero colocado en el Reglamento sobre esto dos “minas”.

Una cantidad adicional en el ministerio de desarrollo nacional y el gobierno metropolitano deben cuantificar antes de la sustitución de vehículos, el otro para el gobierno considera como parte de la estrategia nacional de autobuses para apoyar bus interno fabricar el caso, por lo que la capital un nuevo hilo depende del país del permiso de conducir.

El servicio va a complicar el mandato para formar un nuevo comité, el Comité nacional de entrenador de Contratación mantiene un ojo en el trato. Este cuerpo se mantenga la contratación pública y plan de negocios, así como tenderkiírást es expresar una opinión. La nueva forma burocráticos cosas tomarán tiempo, sin embargo, lo que podría retrasar aún más el inicio de la remodelación subterránea.

El comité, según sea necesario, pero por lo menos una vez al año. Este año aún no se ha convocado. Así que la capital está más lejos de la reconstrucción M3 que hace un año. Era demasiado tierno para la compra de dos autobuses – uno de Polonia, el otro una empresa húngara ganó – y luego vino el giro de los acontecimientos que tienen que depender más proveedores de servicios, que se espera que comience en Hungría montado autobuses.

El sector de los informes, detrás de la idea de la externalización empresario Andrew Tombor derecha y Rogan Antal- Si Bony y de Arpad esfera de interés puede ser – dice la Libertad del Pueblo en el arte.

Fuente: gazdaság.hu Daily

Leave a Reply 984 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: